Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kulağımda işitme kaybı ve psikikolojik hastalığım var. Yüzde kaç rapor..?

kenanozturk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar ben Türk silahlı kuvvetlerin de 2002 den buyana calısmaktayım ve 1999 da 1 yıl ssk ve askerliğimide yatırdım ve hepsinide emekli sandıgına aktardım.2 yıl önce sagdan 3 ay öncede sol bacaktan varisten amaliyat oldum.20 gün önce menüsküsten amaliyat oldum.ayrıca j45 astım,tromboflebit(kan pıhtılasması),sağ kulakta işitme kaybı,psikiyatridende f32.1 ve f91.0, rahatsızlıklarım var...... 3 ay önce varisten amaliya oldum 1 ay hava değişimi aldım ,2 ay önce kan pıhtılasmasından 1 ay hava değişimi aldım ve 1 ay öncede menüsküsten 35 gün hava değişimi aldım suan ilişiğim kesiliyor bu amaliyatları oldugumda bana t.s.k da görev yapamaz raporu vermediler askeri hastaneden alabilirmiyim zorluk cıkarırlarmı ve özürlülük tespit raporunda sizce derecem kac olur şimdiden tesekkürlerimi sunarım saolun

Kenan bey, bu kadar farklı içerik olunca buradan tahmini oranlar vermek bile neredeyse imkansız. Bence askeri hastaneye başvurup durumu öğrenmekten başka bir yol yok. Ama benim görüşüm, f32.1 ve f91.0 nedeniyle daha uzun süreli rapor ve süreç sonunda da t s k'da grev yapamaz raporu alabilirsiniz.

Üst Alt