Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kulak %20, sol kulak %19 işitme kaybı için yüzde kaç rapor alınır?

Konular
138
Reaksiyonlar
0
piskoloji den dolayı bir arkadaşım daha önce % 30 rapor aldı daha sonra kulak testi yaptırdı
sag kulakta % 20 sol kulakta % 19 işitme kaybı oldugu ortaya çıktı 3.derece vergi indiriminden faydalanıp % 40 rapor alırsa emekli oluyor bu işitme kaybından alacagı rapor ne kadar olacaktır

Bu işitme kayıpları için anlamlı bir oran verileceğini hiç sanmıyorum.

denesin. ne kadar vercekler bakalım.

patrona katiliyorum o kadar isitme kaybi kadi kizindada olur saglam masallah:)

denesede bişi çıkacağını sanmıyorum sizee maşallah damgası vururlar çıkarsınız heyetten :)

%5 hadi ben belki diger arkadaşlara nazaran bönkörlük yapayım genede bişi ifade etmez %10 dahi almış olsa vergi indirimi alamaz boşuna uğraşmaya degmez varsa başka puan ala bilecegi bi hastalık onu anlatın bakalım

maşallah.... fare kıpırtısını bile duyar .canını sıkmasın ..

doktorlar boynuna maşallah mavi boncuk takar.
raporda gaye'ye bile almazlar her insanda o kadar mevcut zaten normal bir insan zaten %15
ila 25 arası duyma kaybı yaşar.
doktorlar %50 den aşağısı kabul etmezler diye biliyorum yanlış biliyorsam özür dilerim.
Bir arkadaşım tek kulak %52 almıştı oran bile yazmamışlar.
Yazsalar ble arkadaşımın dediği gibi taş çatlasın %5 oluur gibi...

merhaba hasan kardeş eğer baltazard formülüne göre hesaplanacak olursaki muhtemel öyledie özür durumun yüzde 34'e tekamül ediyor allah yardımcın olsun.

odiyometri grafisini burada paylaşmadığınız taktirde sağlıklı bir yorum yapmak olanaksız...
ama bu oranlarla %20'nin üzerinde alacağınıza hiç ihtimal vermiyorum...

okadar işitme kaybını ciddiye almazlar.sen yinede dene.için rahatlasın:)

Üst Alt