Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kulak 90 dB, sol kulak 90 dB işitme kaybı olan kişi H sınıfı ehliyet alabilir mi?

Konular
34
Reaksiyonlar
2
benim bi arkadasım var işitme engel olan sağ 90 db sol 90 db cihaz kullanıyormus gözleri saglam h ehliyeti alabilir mi?

Evet alabilir.

Ticari araç kullanamaz
Vergi avantajlı araç satın alamaz.

Sıfır araç almak istiyorum. ÖTV indiriminden yararlanabilir miyim?

Ben de h işitme cihazı ehliyetim var.yüzde 52 özürlü raporumda var fakat 0 araç alırken indirim var mı acaba ?

Vergi avantajlı araç satın alamazsın Murat

yeni aracı aldım taşıt vergisi muaf mı?

Iyi aksamlar ben bugun sıfır normal bir araba 206+ peugeot aldım özel donanımlı olarak degil. .benim ehliyetim h işitme cihazı var.bide 52%özürlü raporumda var.1.araç plakası normal mı olacak? Yoksa engelli mi olacak ?2 taşıt vergisi muaf mı.şimdiden teşekkurler.

Araba alımında işitme engelliler sağlam sayıldığı için hiç bir ind.faydalanmanız söz konusu değildir. O yüzden paşa paşa ödeyeceğiz vergilerimizi :)

ilker güldürdün :D:D:D sağlamım ben şimdi ölemi:confused: öleyse şu iki kulağım yüzünden neden olumsuz olayların cezasını ben çekiyorum:confused::mad:
cihaz alırkende öderiz..araba alırkende öderiz.. hiç konuşmadığımız halde telefon faturalarınıda öderiz..
vergimizi verelim arkadaşlar :)

yaşasın devletimin verdiği maaştan kesilen vergilerle bana geri dönmeyen sağlık yardımı:confused::mad::(

işitme engellilerin ötv siz araç alamadığımızdan hakkımızı aramak için nerelere dilek

slm arkadaşlar , engellilerin neden özür durumuna göre ayrım yaparlar bilmiyorum.özürlü kimlik kartı olanların herkesin hakkı eşit olması gerekir.işitme engellilerin ötv siz alamıyoruz.bu haksızlık,bu haksızlığın giderilmesi için birlik olup başbakanlığa bir yazı yazalım ne dersiniz....

Üst Alt