Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ omzumda brakial pleksus lezyonu var. Motorsiklet için ehliyet almak istiyorum?

cuma-lee

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar
Benimde bi sorum olacak benim sağ omzumda brakial pleksus lezyonu var ve raporum %40 oranında bugün ehliyet kursuna gittim ve hastaneden a2 ehliyeti alabilir raporu yoksa alamazsın denildi h sınıfı ehliyet alabilirmisim ancak bu h sınıfı ehliyet ile de sadece özel donanımlı motosiklet kullanabilirmişim ancak özel donanımlı motosiklet kullanımını gerektirecek derecede rahatsızlığım yok ve hastaneden böyle bi rapor alamadım benim istediğim büyük motosiklet kullanmak bu konuda nasıl bi yol izlemeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum

Doğrudur. Yapabileceğiniz tek şey istediğiniz ibareye sahip rapor verecek hastane bulmak... Zira tüm yetki doktorlarda.

Benzer deneyimi olan var mı?

Cuma-lee aynı durumdayız kardeşim alabildinmi ehliyetini.

Vermiyorlar hatta bendr vardi raporumda brakial pleksus yazdigi icin a2 ehliyetimi iptal ettiler

Cok israr ettim 8 yildir kullaniyorum kaza bile yapmadim dedim dinlemediler 2 saatlik bir surus olursa kolumda hissizlik baslarmis ve direksiyonu tuttugumu sanarken aslinda hizsiz olurmus kolum kaza yaparmisim kesinlikle brakial pleksus yaralanmalarinda raporda yaziyorsa veremeyiz dediler

sahin811

Şahin ben motorsiklet ehliyeti almak için uğraşıyorum.almayı başarırsam buradada paylaşacağım.herşeyin bir ilki vardır.

Üst Alt