Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ ses tellerinin felç durumu için verilecek rapor oranı..?

bantun99

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba Sağ Ses teli Var eşimde Ses felci Sağ tel fecş 2-3 yıldır tedavi görüyor ama nafile..Amaliyat vs diyor ama yaptırmıyoruz tehlikeli.

Özür oranı sizce % kaç verirler SAĞ SES TELİ FELÇ Sesi %50 konuşamıyor BİR TEHLİKE ANINDA SESİNİ DUYURAMIYACAK ŞEKİLDE. Ve Anemi var % 25 Kansızlık ? Toplam? Lütfen yardım edin

benimde 1,5 yıldır sol ses telim felç bende bundan muzadaribim. eğer engelli oranı veriliyorsa %40 rapor alabileceğim.lütfen bilgisi olan yada bu konu ile ilgili bir oran varsa cevap verirse çok sevinirim.

bu konuda ikri olan,yada rapor alan yokmu acaba, ben ses tellerimin çalışmamasından dolayı nereye gitsem sesimi duyuramıyorum, özellikle hastane gibi kalabalık bir yerde danışamaya bile soru sorsam beni duymuyorlar, yazmak zorunda kalıyorum, konuşurken sürekli bir efor sarfediyorum,nefesim yetmediği yerde sesim tamamen gidiyor, bu nedenle hiçbir işde çalışamıyoruz, ben mühendisim, işimiz konuşarak çünkü,ama bu konuda hiçkimsenin bir fikri yokmu

Geçmiş olsun.Benim de sol ses telim felç fakat sesim tam çıkıyor.Rapor alırken söyledim ve YÜZDE SIFIR oran verdiler.Cevap geç oldu biraz farkındayım ama yeni gördüm,daha önce görseydim cevap verirdim.

Üst Alt