Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ total kalça protezi oldum. 7 aydır ağrılarım geçmedi!?

Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben iş kazası geçirdim sağ kalçama total kalça protezi takıldı 2ay hiç ayağa kalkmamak üzere yatağa yatırdılar nerdeyse yedi ay oldu hala kalçamda bayağı bir ağrılar oluyor tecrübeli arkadaşlar lütfen yazsın birde profilimde kalça protezi rapor oranı ve idrar yollarıyla ilgili konu açtım lütfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim

Geçmiş olsun bende is kazasinda sağ elimi kaybettim bende çok merak ediyorum protez takanlar ve yorumlarını.

Selam benimde kireçlemeden dolayı protez takıldı sağ kalçama.4 ay oldu.çok fazla ağrılarım olmasada arada ağrı yapıyor ama o eski işkenceleri yaşamamak daha güzel
ağrıların çoksa mutlaka doktora git.allah korusun ilik yada kemik iltihaplanması olabilir.onlarda ağrı yapıyor benim bildiğim.t

gecmiş olsun

eyvallah sağolasın gittim doktora mr çektirdim sinirlerime bir baskı oluşuyormuş onun için ilaç verdiler bakalım artık

Üst Alt