Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ üst ekstremite kısıtılığım ve raporlarım ile araç almakta sorun yaşar mıyım?

TBYS

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamun Aleyküm arkadaşlar.%18 ortopedik engelli raporum var . Raporda Sağ Üst Extremite ,Brakial Pleksus hasarı ve sağ dirsekte 10 derece kısıtlık mevcuttur yazıyor. Ayrıca açıklama kısmında Sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı araç kullanması gerekli yazıyor.Ehliyet raporumda var ehliyetımde kısıtlama kodları da mevut.Vergi dairesinde herhangi bir sorun yaşar mıyım ??

Sıkıntısız alman lazım

TBYS
Bende bracial plexsus luyum benim gibi birini bilmek değişik geldi gornue bı durum varmı sende

Tşk ederim Tuncay Bey çok uğraştırdılar o yüzden kafamda soru işareti var

Aynen,Fiziksel olarak sağ kol diğerinden kısa olduğu için ve omuzda hasar olduğu için var

kisitlamadan ziyade tertibat kodlari lazim diye düşünüyorum. benimde sol kolda kisalik ve kisitlik var. hala ugrasiyorum. il saglik engelli b verdi ama tertibat yok.itiraz ettim simdikilerde 1.grup surucu olur yazmış. tertibat yok. şimdi hakem hastaneye gidicez. bakalım ne olacak.ama ehliyette tertibat olması gerekiyor, ben bu yüzden itiraz ettim. 47 ve 102 yaziyordu bende birde engelli b .

TBYS

Merhaba aracınızı aldınız mı bende de preker pleksus rahatsızlığı var ehliyetime kodları yazdırdım ehliyeti engelli ehliyetine çevirdim son harika ÖTV'den yararlanır rapor almam lazım nasıl bir süreç izlediniz

Üst Alt