Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ ve sol leğen kemiği arasında birkaç cm fark olmasının skolyoz değeri..?

betülb

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
sağ ve sol leğen kemiği arasında birkaç cm fark varsa skolyoz ciddi bi derecede midir? yoksa önemsiz mi? kardeşim çok dert ediyor ama bana derecesi çok önemsiz gibi geldi. çünkü benim de o şekilde ve doktorum kifoz ameliyatımı yaparken skolyozu da düzeltirdi önemli olsaydı diye düşündüm. yine de skolyozu olanlardan bilgi almak istedim

ben kemik hastanesinde çalışıyorum. insanlar bazı durumları kendilerine dert edinmeye gönüllü olmuşlar vesselam. bir doktara gidersiniz tatmin etmezse ikinci doktora o da değilse 3. doktora...
peki doktor doktor gezdiğinizi söylediğinizde gerçekten bir sıkıntı fark etmeye çalışan doktor henüz net bir belirti vermeyen fakat sizin çektiğiniz acıyı azaltabilmek için moral ve ilaç gibi tedavi destekleri... evet acı bir belirti ama bunun bir testi yokki. testlerle ortaya çıkacak sonuçlara bakar doktor. acı değişkendir.
sonuçta bakar müdahale gerekli ise önerilerini söyler tatmin olursanız tedavi olursunuz olmazsanız başka doktora gidersiniz. bu insanın kendi seçimi.

Üst Alt