Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ veya Sol yanağın kasılması nasıl bir sağlık sorununa işaret ediyor olabilir?

egos66

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
İyi günler arkadaşlar sağ veya sol yüzde uyuşma,sertleşme,kasılma problemi yaşıyan var mı ? Tarif etmekte zorlanıyorum dişiniz ağırırda yüzünüzün o tarafını uyuşturur kasar ya o şekilde,ben yaklaşık 4 yıldır bu sorunu yaşıyorum ara ara oluyor ama hergün oluyor..Ağzımı açıp konuşamıyorum.. Kulağımada yansıyor sesleri bozuk duyuyorum..Yada kulağımda problem var o çeneyemi yansıyor 2 ihtimalde olabilir..Bu dertten müzdarip olan varsa lütfen yazsın

Nöroloji uzmanına gittiniz mi, anlattıklarınız yüz felcinden önceki belirtilere benziyor, yüzünüzdeki kaslar da ve sinirlerde bir problem de olabilir o kasları sinirleri etkileyen bir bölgede başka bir rahatsızlığınız da olabilir doktora gitmenizi öneririm.

4 yıldır solda vardı,kulak ameliyatı oldum bu sebepten ama kulakta herhangi birşeye rastlanılmadı sadece kulak kemikciğiklerinin birinde hasar varmış açmışken düzeltelim dediler oda beni mahvettii zaten..Şuan sağ yanak (yüz) de kasılmalar olmaya başladı kulağımda etkileniyor bu durumdan ama kbb'ciler kulakta hiçbir problem yok dedi.. Norolojiye gideceğimm.. Tşkler bu dertten müzdarip olup çözüm bulabilen varsa yazabilir konu güncell++

Kulak problemlerinden dolayı çene kasılması..?

Öncelikle hepimize çok geçmiş olsun diyorum. Sol kulaktan kronik otit sebebiyle 2 kez ameliyat oldum.. Sonrasında sol yüz tarafında kasılmalar sertleşmeler başladı bunun ameliyatlarla bi ilgisi yok..

1 yıldır sağ yüzümdede kasılma,sertleşme,gerilme başladı bu durum nedir .. Doktorlardan çözemiyor birşey yok diyor. Dişçiye gidiyorum ağrıyan dişimde yok.. Bunun bana en büyük zararı ağzımı açamıyorum konuşamıyorum ,başım ağrıyor , anlık ateş oluyor,sersemliyorum ve duyduğumu anlamada sıkıntı oluyor.sesler kulağımı rahatsız ediyor.halbuki sağ kulakta işitme kaybım yok . sol kulakta var sadece ..

Arkadaşlar benim gibi bu problemi yaşayan var mı aranızda ? Ne yapmalıyım ben bilmiyorum.. Bana bi akıl verin bıktım artık hastaneye gitmekten ,ilgisizlikten...

@egos66 İlaç yan etkisine benziyor durumun . Kullandığın ilaç varsa içeriğini dikkatlice okuman gerekir .
Bazı kişiler de aşırı stresten dolayı ağız oynatma , ağızda sırıtma tiki veya yüz sinir kasılması dediğimiz durum oluşur . Maddiyat ve maneviyat yüzünden büyük stres yaşıyorsan bu olabilir diye düşünüyorum . Nörolojik vaka olabilir .

Teşekkür ederim ama bıktım artık hastaneden ,umudum yok

Yüz felçine bnziyo bigörünseniz geçmiş olsun

bıde fızık tedavı doktoruna gorunun. sıze fızık tedavı versın. madem kbb doktorları bısey demıyor dısınız sorun degıl. belkıde fızıktedavıden fayda gorursınız.

Benim sorunum kulağa yansıyor, basınç oluyor,kulağımın içi kaşınıyor,kulak zarına pislik yapışmış gibi hissediyorum,telefonla konuşamıyorum sesler rahatsız ediyor, arabaya binemiyorum müthiş basınç oluyor, levent sennaroğluna bile gittim bişey yok kulağında dedi çok takıyorsun dedi.. Yemin ediyorum ben abartmıyorum çok rahatsız ediyor bu durum beni :( şaştım kaldım.. Endeskopi ile östakiye bakılabiliyor mu ? Netleşsin bu durum ya

Üst Alt