Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağır ve İşitme engelliler için bir konuşma platformu var mı?

öztürköztürk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba. Ben 21 yaşındayım ve yaklaşık 5 6 aydır işaret dili öğreniyorum ama diğer tüm dillerde olduğu gibi işaret dilinde de pratik yapmadıkça unutabiliyorsun ve virüs nedeniyle sağır arkadaşlarımla kontağım kesildi. Bu nedenle işaret dilini unutmamak için pratik yapabileceğim bir alan lazım. Siz hiç biliyor musunuz acaba Zoom gibi ortak platformda görüntülü sağır arkadaşlarla konuşabilecek bir ortam? Ben araştırdım ama pek bir şey bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

Bende işitme engeli yok ama konuşma sorunum var. kekemelik var. eğer zoom'da görüntülü konuşma olursa ben de katılmak isterim.

hozgul Ona bakmıştım ama işitme engelliler federasyonu dışında çok bilinen ST kuruluşu mevcut değil. Daha doğrusu benim bulunduğum şehirde o kuruluştan yok ve ben sadece Bursa özel işaret dilini biliyorum

öztürköztürk

Uzaktan görüşme olacağı için aslında hangi olduğu çok önemli değil. Van İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği, Şişli İşitme ve Konuşma Engelliler Derneği ve İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği ile temas edebilirsiniz.

Üst Alt