Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlığımı zora sokan işlerde çalıştırılmamı engelleyen rapor çıkartabilir miyim?

arzu35

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
1
arkadaşlar benim sorum ben otobüs kartı almak için rapor çıkarmıştım.raporumda sadece onkolojik rahatsızlıklar yazıyor ve ben bu raporla işe girdim. fakat çok çabuk yoruluyorum gördüğüm tedaviden dolayı. ama bunu işyerim fark etmek istemiyor ben çalışamıyacağı iş alanları raporunu nasıl çıkarabilirim? ve işyerim diyebilir mi biz sizi önceki raporunuzla işe aldık bu geçersiz?
rapor için nasıl bir yol izlemeliyim.
şimdiden teşekkürler.

Evet, çıkartabilirsiniz. "Yürüme, ayakta durma, bilgisayar başında kalma vb. bedensel harektleri hangi sınırlar içinde yapabileceğime ve o sınırların aşılması halinde varolan hastalığımın/sakatlığımın negatif anlamda ilerleyeceğine dair durum bildirir sağlık kurulu raporunun tarafıma verilmesini arz ederim" gibi bi dilekçeyle başvurabilirsiniz hastaneye.

Hayır, işe girdiğiniz rapora bi zarar gelmez. İşveren farklı bir departmana kaydırır sizi ya da iş tanımınızı ona göre değiştirir.

Üst Alt