Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlığımı zorlamayacak bölüme geçmek için ne yapmalıyım?

osmanq

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaslar
benim engelli raporum bulunmakta gözzlerimde problemden dolayı , ve raporumda Keskin göz gerektiren işlerde çalışamaz ibaresi bulunmakta kendim iste muhasebe departmanında çalışıyorum sürekli evraklarla rakamlarla iç içeyim bu durumdan rahatsızlıgımı bir dilekçe ile mi bildirmeliyim , personel acıgından dolayı baska birime göndermek istemezlerse nasıl bir yol izlemeliyim teşekkürler.

Önce kurum amirinizle konuşarak durumu izah edin ve size daha uygun olan bir işte görevlendirilmenizi isteyin, kurum amiriniz olmaz derse uygun bir dilekçe ile başvurun dilekçe evrak kayda girdiği için görmezden gelemez ve dilekçeye göre size uygun vermekle sorumludur. Herhangi bir anlaşmazlık olması ihtimaline karşı vereceğiniz dilekçenin bir fotokopisini ve evrağın kayda girdiği tarih ve sayı numarasını da mutlaka not edin, gerektiğinde üst makamlara şikayet etmeniz için bunlar gerekli ama dediğim gibi önce uygun bir dille sorununuzu anlatın ve size uygun olan bir yerde görevlendirme isteyin.

Üst Alt