Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bak.Halk Sağlığı Kurumu Baş vs. nedir, görevleri nelerdir?

atabay

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Sağlık bakanlığı - türkiye halk sağlığı kurumu başkanlığı - türkiye kamu hastaneleri kurumu başkanlığı ...
şeklinde tercih kolonlarinda 3 ayrı kurum var.bunlarda verilecek görev nelerdir görev yerleri nerelerd ir acaba... bilgisi olan varsa cevap rica edicegim

Nereyi yazıyorsan görev yeri orasıdır.. Sağlık bakanlığında genelde evrak işleri yaparsın ama sen hangi kadrolar için soruyorsun bunu..

Elbetteki evraktir hepsi de gorev yeri neresidir..Memur kadrosu lisans için sormuştum.. Sağlık bakanlığı yazıyor kolunda meselagorev yeri neresidir gibi demek istediğim... ankiloz..tesk

Satırı takip ettiğinde hangi il için olduğu yazar dostum..

ankiloz Allah taseni guldursun ������
ankiloz yani diyelim halk sagligi kurumu baskanligi diyor...burada gorev yeri saglik ocagimi devlet hastanesimi yada halk sagligi basknligi binasinda bir yerdemi gorev yeri diyorum

ben tıbbı sekreter olarak vericem arasındaki fark nedir ikisi arasında sağlık bakanlığı ve kamu halk sağlığı yazıyor hangisini tercih etmem gerekli ücret ve iş rahatlığı bakımından

sağlık bakanlığını adı altında bu sene ilk kez görüyorum bende
halk sağlığına atanan tıbbi sekreter ya müdürlükteki şubelerden birinde çalışır yada toplum sağlığı merkezlerinde
hastaneler üniversiteler ve halk sağlığı müdürlüklerinin elbette maaş oranı değişir belediyelerde de
ancak maaş farkı çok fazla olmamakla birlikte fark oranı döner sermayeden kaynaklıdır.

atabay hacı onu ben nerden bileyim.. :) :)
Kurumu ara sor diyeceğim, onların da dünyadan haberi yok.. :D

Üst Alt