Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı hizmetli kadrosunda çalışan engellilerin özlük hakları..?

Kardeş allah yardimcin olsun.hizmetli işi pek iç açıcı deyil.hele milli eytimde.yüzde 50 özel is yaptırıyorlar çay getir kahve götür su getir adam kiravatini arabamda unuttum getir diyor.bu milli eytimde mudur çok büyük aadam demek.boya badana temizlik yapamiycagin bir çok is.Allah kurtarsın

Arkadaşlar milli eğitim hizmetli kardeşlerim işgüvenliği eğitimi almadınızmı özel bi iş yaptıramaz sağlık bakanlığı çalışan arkadaşlar bizde yok ister çay ister özel bi iş kendiisteği rızasıyla olur

Kardesim eytim alsan ne olur ikide bir müdürün çay köy kahve köy derse ben bunu yapamam desen işin sonu nereye kadar gider acaba heleki aday memurdan.arkadaş devletimiz aslında atamadan sonra 6 ayda bir müfettiş görevlendirecek bunlar ne is yapıyor durumları nasıl vs.heleki engelliler için ama nerde.kimse kimsenin kuyruğuna basmaz olan alttakilere olur.

Ben de sağlık Bakanlığı ndayım bir ara bana temizlik işi yaptırmaya kalktılar sonra 4 defa dilekçe yazdım... Şimdi korkudan iş buyuramıyorlar bir ara mobing davası açmayı bile düşündüm...3, tane şahidim var

bende TKHK çalışıyorum , hizmetli kadrosunda olanlara temizlik vs işi yaptırmıyorlar genelde santralde , evrak kayıtta danısmada görevlendiriyorlar

Üst Alt