Arkadaşlar merhaba , EKPSS ile atanarak yaklaşık 5 yıldır Sağlık Bakanlığı bünyesinde Makine Teknisyeni olarak yapıyorum. Lise Mezunu olduğum için ve 11/3 ü derecem olduğu için maaşım diğer çalışma arkadaşlarıma göre çok düşük. Daha önce elektrik elektronik ve makinenin 2 yıllık bölümlerini okumak istedim ama ikinci öğretim olmadığı için sınıfta kalıp kaydım silindi. Şimdi Açık Öğretimden Bilgisayar Programcılığına kayıt oldum. Şimdi bir kaç sorum olacak onlarda şöyle
1 - Okulum bittiğinde Makine teknisyeninden programcı olarak sağlık bakanlığı ünvan değişikliğine girebilir miyim ?
2 - Eğer ünvan değişikliği olmazsa 2 yıllık diploma maaşıma ne kadar etki eder ?
3- Yeniden EKPSS ile atanma şansım olur mu ? (tekrar aynı hastanede çalışmak istiyorum o yüzden sağlık bakanlığı ataması olursa daha iyi olur )
şimdiden teşekkürler.
1 - Okulum bittiğinde Makine teknisyeninden programcı olarak sağlık bakanlığı ünvan değişikliğine girebilir miyim ?
2 - Eğer ünvan değişikliği olmazsa 2 yıllık diploma maaşıma ne kadar etki eder ?
3- Yeniden EKPSS ile atanma şansım olur mu ? (tekrar aynı hastanede çalışmak istiyorum o yüzden sağlık bakanlığı ataması olursa daha iyi olur )
şimdiden teşekkürler.