Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı özürlü personel alımı sınavı 13 Kasım 2010 Cumartesi saat 10:30 da..

aslanharun

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
1 Ekim 2010 Güncel: http://www.engelliler.biz/forum/kam...sonel-sinav-uygulama-duyurusu-yayinlandi.html

30.06.2010 tarih ve 161758 sayılı Bakanlık Onayı ile 19.09.2010 tarihinde yapılacağı açıklanan özürlü personel alımı sınavlarının; sınav teknolojisi, salon ve refakatçi temini, değişik unvanlı özür gruplarının öğrenim düzeyine göre soru ve cevaplar ile sınav kılavuzlarının hazırlanması ve sınavların tüm illerde yapılabilmesi bakımından, daha donanımlı bulunan ve kanunla kurulu sınav merkezi olan Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nce yapılması ile sınav tarihi ile diğer hususların anılan Bakanlık ve Bakanlığımız arasında yapılacak protokolle belirlenmesinin, 31.08.2010 tarihli ve 206154 sayılı Bakanlık Makamı Onayı ile uygun görüldüğü ilgi yazımız ile bildirilmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Bakanlığımız arasında söz konusu protokol 24.09.2010 tarihinde imzalanmıştır.

Buna göre;

1- Sınav uygulama duyurusunun, 01.10.2010 tarihinde T.C. Mill Eitim Bakanlığı internet adresinde yayımlanması,

2- Adaylara ait Sınav Giriş Belgelerinin, 03.11.2010 tarihinde T.C. Mill Eitim Bakanlığı internet adresinde ilan edilmesi,

3- Sınav Giriş Belgelerinin, 03.11.2010-10.11.2010 tarihleri içerisinde İl Sağlık Müdürlüklerince üzerine fotoğraf yapıştırıldıktan sonra onaylanarak adaylara verilmesi,

4- Sınavın, 13.11.2010 Cumartesi saat 10.30’da 81 il merkezinde yapılması,

5- Sınav sorularının ve cevap anahtarının, 15.11.2010 tarihinde T.C. Mill Eitim Bakanlığı internet adresinde yayımlanması,

6- Sınav sonuç bilgilerinin, 10.12.2010 tarihinde T.C. Mill Eitim Bakanlığı internet adresinde yayımlanması,

7- Adayların, sınava fotoğraflı sınav giriş kartı ve özel kimlik belgelerinden herhangi birini (nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport) sınava girerken yanlarında bulundurmalarının sağlanması,

Hususları hüküm altına alınmıştır.

Bu çerçevede, Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatı Kadrolarına 2010 Yılı Açıktan Özürlü Personel Alımı Sınav Kılavuzunda değişiklikler yapılmış olup sınav ile ilgili usul ve esaslar Bakanlığımızın T.C. Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü internet adresinde yayımlanan sınav kılavuzunda açıklanmıştır. İlgili personel ve sınava müracaat eden adayların sınav kılavuzunda belirtilen usul ve esaslara uymaları gerekmektedir.

Bilgilerinizi ve yukarıda belirtilen hususların ilgili personel ile sınava müracaat eden adaylara duyurulması hususunda gereğini önemle rica ederim.

Hikmet ÇOLAK

Bakan a.

Genel Müdür V.

Gül hanım sınav tarihi belli 13 Kasım 2010 Cumartesi saat 10:30 eğer konuyu dikkatli okusaydınız bunu sizde görebilirdiniz.

şu sınav hakkında dogru dürust kim birşeyler yazacak başvuru tarihi ne zaman rica ediyorum

soyata;
13 Kasım 2010 Cumartesi saat 10:30 yazmışlar zaten ...

Cimcimee;

Merve hanım atasoy arkadaşımız başvuru tarihini sormuş siz ise sınavın yapılacağı tarihi yazmışsınız herhalde yanlış anlaşılma olmuş.Atasoy arkadaşım sınava başvuru tarihi ağustos ayında bitti.

soyata;

Atasoy arkadaşım başvuru tarihler 19/07/2010-09/08/2010 tarihleri arasındaydı.

evet ben yanlış okumuşum ..

bitti başvurular sadece kopya vs nedenlerden dolayı sınav ertelenmşti yeni açıklanmış

peki arkadaşlar meb sınavını kazanıp atananlarda yeni çıkan yönetmelik gereği bu sınavı kazanırsalar sağlığa geçiş yapabiliyorlarmı

Mr. Aykut;

O yönetmelik Ekim-Kasım döneminden itibaren geçerli olduğu için böyle bir şey olucağını zannetmiyorum.

Arkadaşlar bu sınavdan önce çok daha iyi avantajlı olacağını düşündüğüm diğer kurumların sınavları ilen edilecek ekim ayında, sağlık bakanlığı nasa dan sınav için yardım isteyedursun bizler diğer müracatlara odaklanalım. bu sınavın ilanı, itiraz süresi şu bu tam 2011- şubat ayında olur ancak ataması, tabi bunuda becerebilirlerse, gördüğünüz gibi kurumlar yerel sınavların yapılmasına karşı, merkezi ve meb odaklı olmasını istiyorlar, neden ?. bugüne kadar girdiğimiz diğer yerel sınavlarda yaşadığımız hüsranların birçoğu bizlerin becereksizliği mi acaba?

hayırlı olsun arkadaşlar inşş gene her hangi bir sorun çıkmaz sınavla ilgili

Arkadaşlar; hangi posziyonlarda görevlendirecekler acaba alınan arkadaşları birde maaşlar ne kadardır acaba...,
Ben girmeyi düşünüyorum bize verilen şu yeni şansı kullanarak..Ama maaşlar iyi mi ortalama ne kadar?

Arkadaşlar fırsat bu fırsat, Tavsiyem oturup ders çalışın . Bence kolay çıkacak diye beklemeyin.

Şimdiden herkese başarılar
Hakeden kazansın.

Merhaba arkadaşlar ben hala sınav giriş kartımı almadım. Alan arkadaşlarımız varmı . Bilgi verirlerse sevinirim. Özellikle ANKARA'da olan arkadaşlarımız. Teşekkür Ederim

şimdiden...

songulsevinc;

Merhaba.

Henüz hiç kimse alamadı.
T.C. Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü

Resmi açıklamaya göre; "Sınav Giriş Belgelerinin, 03.11.2010-10.11.2010 tarihleri içerisinde İl Sağlık Müdürlüklerince üzerine fotoğraf yapıştırıldıktan sonra onaylanarak adaylara verilmesi," yani 3 kasım günü, başvuru yaptığımız il Sağlık Müdürlüğü'ne bir adet vesikalık fotoğrafımızla giderek alacağız.

Sağlık bakanlığı özürlü personel sınav alımı tedayları belli oldu

Kaynak meb eğitek.herkese hayırlı olsun

Ne tür sorular cıkacak
öğrenim ilkokul
müracat uşak
hizmetli
bilgisi olan varsa paylaşsın bugün yayınlanmış ama ne tür sorular var

cevap için teşekkür ederim
bide acaba neye çalışmamız lazım
genelde soruyorum kpss diyolar ama

arkadaşlar yeni yayınlanan yazıyı dikkatlice okuyun; 3. madde

3- Sınav Giriş Belgelerinin, 03.11.2010-10.11.2010 tarihleri içerisinde İl Sağlık Müdürlüklerince üzerine fotoğraf yapıştırıldıktan sonra onaylanarak adaylara verilmesi,

hepımıze hayırlı olsun. inşallah hepımız yerleşiriz:)

lisans veya önlisans mezunları için soru dağılımını göremedim??? bilmem gerek hangi konudan kaç soru çıkacak diye :)

demiştim,sonradan farkettim

b)Lise veya lise dengi mesleki veya teknik okul ile yüksek öğrenim görmüĢ olan adaylara sorulacak soruların dağılımı Ģöyledir;
derken sadece lise kısmını okumuşum,yazdığım yazıyı silecektim fakat silme butonu göremedim :D

türkçe 10
matematik 10
görevin özelliğine göre sorular 10
atatürk ilkeleri 10
vatandaşlık 5
coğrafya 5

Toplam 50 soru

Üst Alt