Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı Özürlü Personel Sınav Uygulama Duyurusu yayınlandı

Mustafa 1972

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
121
SINAVIN ADI:
Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Özürlü Personel Sınavı.
SINAV BAŞVURUSU:
- Adaylara ait sınav giriş belgeleri 03 Kasım 2010 tarihinde http://www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır.
- Sınav giriş belgelerinin üzerine 03-10 Kasım 2010 tarihleri arasında İl Sağlık Müdürlüklerince fotoğraf yapıştırılarak onaylandıktan sonra adaya verilecektir.

Tüm detaylar: http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/Duyurular/2010/SaglikBak_OzurluPeronel.pdf

Giriş belgeleri henüz dağıtılmadı 3 Kasım tarihinde başlayacak dağıtılmaya.

bengisu
paylaşımın için teşekkürler
allah arzı olsun

lisans veya önlisans mezunları için soru dağılımını göremedim,yardımcı olur musunuz??? bilmem gerek hangi konudan kaç soru çıkacak diye :)

demiştim,sonradan farkettim

b)Lise veya lise dengi mesleki veya teknik okul ile yüksek öğrenim görmüĢ olan adaylara sorulacak soruların dağılımı Ģöyledir; derken sadece lise kısmını okumuşum,yazdığım yazıyı silecektim fakat silme butonu göremedim :D

mrh arkdaşlar. önlisanslar için görevin özelliğine göre mesleki bilgiler dersinde yönetim becerileri ve halkla ilişkiler konularını bulamıyorum. bildiğiniz bi kaynak yada herhalngi bi döküman paylaşırsanız mineet duyarım. şimdidedin teşekürler

yaa arkadaşlar şimdi bu sınava meb atananlar giriyormu anlamadım gitti baska bir form sitesinde arkadaşın biri dpb aradım sordum girebilirsin diye kendisine söylediklerini yazmış gerçekten böyle birşey varmı ?

Ben şimdi farkettim. Geç mi kaldım bilemiyorum. Sınava girmek için nereye, ne zaman baş vuruluyor? Yada baş vuruluyordu. Ben bu konuda bilgi göremedim.
Ayrıca, paylaşım için teşekkürler... Herkese başarılar dilerim.

sınava giriş belgeleri; milli egitım acıklanmasında 3-10 Kasım 2010 tarihleri arasında diyor. saglık bakanlıgı ise Sınav Giriş Belgelerinin, 03.11.2010-10.11.2010 tarihleri içerisinde diyor.. 10,11,10 kadar süre var galiba sınava giriş belgelerın alınması için..

heralde meb lıgı sınavına girip işe başlayıp işi begenmeyen saglıgada girecek. eger böyle birşey mümkünse ve yapılırsa ki buna kamuda çalışıpda sınava girenlerde dahil sadece meb değil. hak yiyorsunuz. arkadaşlar işiniz var iyi yada kötü olmayanların hakkını yemeyi neden seçiyorsunuzki siz kazanamazsanız meb de devam edeceksiniz ya diger kazanamayan işsizler ne yapacak. sizde daha 2 güne kadar işsizdiniz neden böyle davranışlar yapıyorsunuzki anlamıyorum

çünkü yüzsüz nankördürler de ondan (bunu bu şekilde düşünüp yapmak isteyenlere söyledim)

bumerang06 ve yeşillili

yazdıklarınız benım içinse ben meb sınavına giremedım. cunkü haberım yoktu engelli alım konusunda ama saglıga basvurdum. yazdıklarımsa bilgi edınmek içindi.

CARESİZ
parantez içinde belirttim öyle yapanları. işi olmayan arkadaşları tenzih ederim. ama aç gözlülük ayıp bir şey ya.

açgözlülük biraz ağır kaçıyor sanırım.hiçkimse sınavla kazandığı bir işi bırakıp diğer sınavlara da gireyim demez.adı üstünde engelliler için.biraz düşünürsek belkide kazanan arkadaşlar gittiği okulda engeline uygun olmayan bir işle karşılaşmıştır.engeli o işi yapmaya müsait olmayabilir.
o yüzden bilmeden arkadaşları karalamayalım.zaten sağlık işine gireceklerse meb'den istifa etmelidir.
hiçkimsenin sağlığı kazanacam kesin.meb'i kazandım kesin onuda kazanacağım diye havalara girmez. garantisi yok.sağlığa gireyim bide ona bakayım diye eldeki bulgurdan olmayı hiçkimse istemez.

not:meb'i kazanan birisi değilim.aklınızda öyle fikir oluşmasın.genel anlamda söylüyorum.

caresiz;
yok senin içn niye olsunki girmediğin bir sınavı kazanıpda işe başlayıpda beğenmeyipde başka sınava girmeyi düşünmüyorsun. ben bunu böyle yapanlar için söyledim.

romulus;
keşke bir bir kamu kuruluşunda çalışanın diger kamu kuruluşuna sınava girmek için istifa etmesi gerekse sorun kalmaz. istifa etmesi gerekmediğinde ve istifa etmeden sınava girip kazanırsa digr tarafa geçebilmesinden kaynaklanıyor. yani ortada risk yok. kötü oldugunu düşündüğü kamu kurumunun görev yerinin daha iyi şartlara sahip olacagını düşündügü yere geçmek için giriyor tabiki tabiki iyi olsa geçmez. ama bunu sonu nerde hep kazanamasada işi garanti olan birmantıkla kurumlar arasında daha iyisi olur diye sürekli sınavlara girecek ve birilerinin hakkını yemeye devam edecek bu mantığa karşıyım. ben ama insanoğlu böyle asla birşeyden tatmin olamz yeter demez hep dha fazlası hep daha iyisi onu yaparkende birilerinni hakkını yeyip yemediğini düşünmez yad azamanında kendisinin öyle durumda olup olamdıgını benim demek istediğim bu

zaten riski olsa garanti olacagını bilmese yada arkasındaki işin garanti kalacagın ıbilmese o sınava inanın girmez.

Üst Alt