Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı Personel alım Sınavı Sonuçları Açıklandı

LECCEBÜM

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Sonuçlar için :
T.C. Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü

atanan arkadaşlara hayırlı olsun

Atanan arkadaşlara bende hayırlısı olsun diyorum.Sınava Tekirdağ'dan girmiştim sıralamada üçüncüyüm bir soruyla kaçırmışım :( Yalnız şunu belirtmeden geçemiycem gerçekten torpil yoksa ve hak ederek yerleştirilme yapıldıysa söyliyecek sözüm yok ama torpille başkalarının hakkını gasp edenleri Allah'a havele ediyorum ve hakkımızı helal etmiyorum :confused:

arkadaşlar 21 0cakta yapılacak atamalar erken mi yapıldı ben bakamadım da

güzel dilekleriniz için sağolun arkadaşlar
ve açılan her sınav ve atamalar hepimiz hakkında hayırlı sonuçlar getirir inşallah

İzmir'e ilk sıradan atanmışım
ortaöğretim-hemşire olarak girmiştim sınava ve 82 puan almıştım
sınavda torpil ihtimalini düşünmüyorum hiç, bu konuda kendinizi üzmeyin lütfen
çünkü kendi branşımdaki diğer yerleşen arkadaşların puanlarına bakıyorum: 36 puanla atanan arkadaşımız var ( diğer puanlar 38,44,46, 52,56,58,60,66 ve 68)
yerleşmede en önemli unsur puandan önce sınava girdiğiniz branş ve oradaki yığılmadır bence

arkadaşlar benle bir kişi daha aynı puanı almış ve ikimizdede 22. maddeye göre belirlenecektir yazıyor bu ne anlama geliyor bilen varmı ????

arkadaşlar atanan arkadaşları nereden ögreniyoruz acil bilgi verirseniz sevinirim

Arkadaşlar bir arkadaşım 90 puan almıştı. Sınav sonucunda 22. maddeye göre belirlenecek yazıyor. Bu ne demek oluyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

ÖZÜRLÜLERİN DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMA ŞARTLARI İLE YAPILACAK YARIŞMA SINAVLARI HAKKINDAKİ YÖNETMELİK

Bu yönetmeliğin 22. maddesi:

Madde 22 - (Değişik madde: 2006/10129-13/02/2006 S.B.K. Yön/11.mad) 20 nci maddede belirtilen süreler içinde müracaat edenlerin atamaları başarı listesindeki sıralamaya göre yapılır. Aynı puanı alan adaylar arasından diploması bir üst öğrenim olana, aynı öğrenim grubunda ise diploma tarihi itibarıyla önce mezun olmuş olana, bunun aynı olması halinde ise yaşı büyük olana öncelik tanınır. Söz konusu atamalar tamamlandıktan sonra duyuruda yer alan kadrolardan iki yıl içerisinde istifa, ölüm, memuriyetten çekilme ve benzeri bir sebeple boşalma olması halinde veya kontenjan açığı bulunduğu sürece, başarı sıralaması takip edilmek şartıyla yedeklerden atama yapılabilir.

arkadaşlar ben site giriyorum fakat çıkmıyor nasıl bakacağım teşekkürler

50 kişiden 23. olmuşum :) atanamadık haliyle.....

cok sükürler olsun ki atandım..lise düzeyinden memur olarak
ve hep kafamı karıştıran bir soruya cok net bir cevap buldum:torpil yok..
bütün cümlelerimi eger torpil olmazsa diye başlatıyordum bizzat gördüm
Allah'a şükür kendi cabamla kimseye muhtac olmadan, alnımın akıyla kazandım..
siz de calısın kardeşlerim, göreceksiniz ki olacak olacak olacak...
Allah hakkımızda hayırlı olanı ihsan eylesin.

Bende ankaraya (sağlık teknikeri olarak) yerleşmişim.Darısı diğer arkadaşların başına

248 kişi girmiş sınava 31. olmuşum :) 5 kişi alındı :) yani açıkda kaldık :) yerleşen arkadaşlara hayırlı olsun diyorum :)

22.maddeye göre alınacak dıor bende 6 kısı alıor 6 7 aynı puandayız ama onun yası benden buyuk yani şimdi yası buyuk olan mı girecek ıse bumudur yani o 81 li ben 88 li halıyle benden önce mezun olmustur

kenan17;

Çok teşekkür ederim Okan. Mevzuatta ''Aynı puanı alan adaylar arasından diploması bir üst öğrenim olana, aynı öğrenim grubunda ise diploma tarihi itibarıyla önce mezun olmuş olana, bunun aynı olması halinde ise yaşı büyük olana öncelik tanınır.'' diyor. ona göre değerlendirme yapılacak sanırım, hakkında hayırlısı olsun.

arkadaşlar bendede aynısı olmuşş.. (22. maddeye göre belirlenecek) yaşça diğerleri benden büyükk.. ama benim lise son senesindeyim.. ilköğretimden girmiştim.. bu bi avantaj sağlar mı???

atanan arkadaşlara hayırı olsun dıyorum atanmayan arkadaşlarada uzulmesın duyduguma gore merkez sınav gelcekmıs burdan okudum onlara dıyroum kı ona ii hzırlansınlar
benı sorarsanız ben kzandım arkadaslar ama ben 2006 dan buyana hep gırdım hep kıl payı kacırdıklarım oldu bırgun allaha dedım kı allahım banada atanma kazanma yuzu goster dedım bu ısler nasıp bakın ben 2006 dan 2011 kadar kazanamadımm ama 2011 de kazandım burdan arkadaslara dıyorumkı umudız yıtırmeyın allah da bırgun sızlere atanma yuzunu gostersın

sağlık alanında bir çok kadro boş kaldı sizce ne olur ek atama yaparlarmı ? örneğin türkiye geneli 60 kadro açılmış 47 başvuru olmuş 31 kişi yerleşmiş 29 kadro boş kalmış ve 16 açıkta kalan olmuş bazı illere hiç başvuru olmadıgı için boş kalımış doğal olarak, bununla ilgili bilgiyi nerden alabilirim ?

atanan arkadaşlara hayırlı olsun herşey gönlünüzce olsun inşş

arkadaşlar sayfa tıklıyorum sayfa acılıyor ama sonucları göremiyorum birtürlü

atama işlemlerinede tıklıyorum ama acımılmıyor birşey geri anasayfa geliyor

arkadaşlar 22.madde deki öğrenim düzeyi bir üst öğrenim ne demek açıklarmısınız,örnek ben lise olarak balıkesir memurluğa girmiştim puan eşitliği halinde demek istediği şu mu zaten lise memur kategorisi olduğu için öğrenim düzeyleri aynı olur,diğer şarta geçlir yani diploma tarihi önce olana onda da eşitlik varsa yaşça büyük olan atanır böyle değilmidir arkadaşlar yanlış mı biliyorum,lütfen cvp

s.a arkadaşlar bu özürlü memur alımı sınavı başvuru su nezaman olacak 2011 şimdiden teşekkürler.nisan mayıs hazıran v.b gibi sınavlarda bu başvuruları merekettim.

arkadaşlar atamalara nasıl bakıyoruz lütfen sayfa ling verirmisiniz sayfaya giriyorum ama anasayfada atamalara tıklayınca geri anasayfa geliyor lütfen atamalrın oldugu sayfayının ling verirmsşnşz bilen arkadas varsa

alone_wolf;

kardes buraya giriyorum burada atama ve sonuc bilgisi yazıyor onada tıklıyorum geri anasayfa geliyor

SoN_sAvAşÇı;

kadro ünvan nedir onun linkini atalım

Üst Alt