Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık bakanlığı personel ilanı ne kadar sürede çıkar?

Zeyyzeyyy

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
3
Arkadaşlar merhaba, sağlık bakanlığına atandım, siteyi kontrol ediyorum ama henüz ilan çıkmamış. Ne kadar sürede çıkıyor? Bir de benim tüm ilçeler çıktı, hangi ilçede görevlendirileceğimi nasıl öğrenebilirim?

@Zeyyzeyyy, Öncelikle hayırlı olsun.
Acelen ney daha 2 gün oldu açıklanalı devlette öyle işler hızlı yürümüyor aylar sürebiliyor.
kuruma göre değişiyor bu süre ara sıra takip et sitesini veya telefon et

@Zeyyzeyyy,
Hayırlı olsun.. bu sayfanın duyurular bölümünü takip et ara ara, istenen evraklar ve zamanını duyururlar Duyurular

Ben de sağlık bakanlığına atandım da, benim raporda çalışabileceği iş alanları kısmı boş görünüyor bir şey yazmıyor. Durum bildirir rapor çıkarmam yeterli olur mu bunun için yoksa benden yeni engelli raporu isterler mi?

kuruma göre değişiyor bu süre ara sıra takip et sitesini veya telefon et
Teşekkürler, evet biraz acele ediyorum galiba. Kaçırmayayım diye stress yaptım 😅

@Zeyyzeyyy,
Hayırlı olsun.. bu sayfanın duyurular bölümünü takip et ara ara, istenen evraklar ve zamanını duyururlar Duyurular
Teşekkürler, evet ordan bakıyorum arada

benim raporda çalışabileceği iş alanları kısmı boş görünüyor bir şey yazmıyor.
O konuda bilgim yok maalesef. Benim de boş olabilir bi kontrol edeyim

Üst Alt