Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınav giriş belgesini alan oldu mu?

gönülyarası

Aktif Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
3
Sağlık bakanlığı sanavı için il sağlık müdürlüğüne başvuru yapmaya gitdiğimde 10 Ağustos'dan sonra sınav giriş belgesini almaya gelin diye bilgilendirdiler fakat 12 Ağustos'da sınav giriş belgesini almaya gitdiğimde bayramdan sonra dağıtılacak dediler doğrumudur bu cevabı alan oldumu?

arkadasım bana eylül ün ilk haftası arayın dediler ben o gunu beklemekteyım iyi gunler.

bana da ağustosun 20 sinden sonra dedi kurum. bence siz kendi ilinizde ki sağlık kurumuna arayıp sorun gitmeden önce

selam bende başvuru yaptım 20 ağustos tan sonra sormamı istediler

18 'in duyurulacakmış siteden ama site Adresini tam olarak alabilirmiyim!

arkadaşlar acele etmeyeli m önce girdigimiz sınavın bi sıonucunu alalım sonra heyheylenırız sınava 1 gün kalada olsak nolur

sınavdan 2-3 gün öncede alsanızda olur zaten sınav tarihine yaklaştığında evinizi veya hangi numarayı bıraktıysanız o numarayı ararlar.. ama bana eylül'ün ilk haftası sonra dağıtmaya başlarız demişlerdi sınav nasılsa 19 eylülde.. meb'de ben son haftaya bıraktığımda beni aramışlardı bundada böyle yaparlar eminim ama önce meb sonuçlarını bekleyelim sonrasına bakarız..

BEN BİLLİ EĞİTİMİN SINAVINA GİRMEDİM SİZ KAÇ PUAN ALDINIZ! ben sonradan çözdüm soruları 39 soru çözdüm.

Sağlık Bak. ve Orman Bak. engelli personel giriş belgesi alan var mı?

saglık ve orman müdülüünden giriş belgesi alan varmı

giriş belgeleri eylülün ilkhaftası dagıtılacak sınav tarihide 17 eylül

arkadaşım 17 eylül cumaya denk geliyor adamlar cuma günümü sınav yapacaklar? 19 eylül kesin tarih !

Üst Alt