Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınav müracaatı için 2006 sonrası alınmış rapor istiyor...

ackurt19

Üye
Konular
88
Reaksiyonlar
0
Sağlık Bakanlığı sınavına müracaat edecek arkadaşlar raporunuzdaki tarihe çok dikkat edin.
Raporunuz 1998 tarihinden önce verildiyse "SÜREKLI" ibaresi olsa bile kabul edilmiyor. Yeni rapor istiyorlar.
Haberiniz olsun.

Son gün müracaat ederim diyen arkadaşlar sonunda hüsrana uğramasınlar.Benim başıma geldi.Ben şimdi rapor yenilemek için uğraşıyorum.

benim raporum 2005 yılına ait sorun çıkmadı

Benim raporum 1999 yılına ait süreklidir ibaresi var çalışabilir kısmında da çalışabilir ibaresi var sorun olmaz inşallah

ackurt19

Saglık bakanlığının sınav ile ilgili mevzuatı okudunuz mu

1-mevzuatta kura yazıyor ne anlama geldigini bilmiyorum
2-internet üzerinden onlıne başvuru istiyor ama kullanıcı kodu ve şifre istiyor
3-sınav merkezi yerlerde yapılacakmış
4-nerde başvurusan vur merkezde sınava mı girilecek

5-bu konuda tam bilgi sahibi olan varmı oturan bogaya duyurulur​

benim rapor 2004 yılına ait sürekli bişey demediler arkadaşlar insanları karamsar yapmayın lütfen vamı 2006 öncesi red edilen

1998 yılından önceki raporları kabul etmiyorlar.Sürekli ibaresi olsa bile.Bugün benim başıma geldiği için söylüyorum.Yani kulaktan duyma bir olay yok.

evet arkadaşlar bugün gittim 2006 öncesi olmaz dediler yenileyecez hatta eski raporu alsak bile iş başı yaparken tekrar yenisini isteyeceğiz zaman varken çıkar dediler

yeni raporu çıkarırken tekrar heyete girecez mi ? eski raporun fotokopisinide istediler de ondan sordum

Elbette heyete gireceksin.Çünkü bende gireceğim.

yani bütün doktorlora tek tekmi görüşecez anlamadım elimizde olan rapor var zaten neden bi daha doktorlarda takılacaz neyse olacaksa yapacak bişey yok

arkadaşlar ben bugun basvuru yaptım 2003 yılında alınmıs raporumla ve süreklidir yazıyor sorun cıkmadı hiç bir şey soylemeden kaydı yaptılar

Üst Alt