Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavına giriş belgesini benim yerime bir yakınım alabilir mi?

alone63

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
selamlar;

saglık bakanlığı sınav giriş belgesini yakınlarımızdan biri alsa olur mu?
ben gidemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.tşkkrler

Bende kendim gitmeyeceğim. Bir yakınımı göndereceğim. Başvuru esnasında kendinizin gelmesine gerek yok demişlerdi. Saygılar...

bu soruyu ilinizdeki sağlık müdürlüğüne telefonla sorarsanız daha sağlıklı bir bilgi edinebilirsiniz her ilin işleyişi farklı oluyor.

Benım babam almıştı. Kimliğinizi vererek yakınınızı gönderebilirsiniz.

Sınavda ne soruyorlar elinizde çalışabileceğimiz döküman varmı?

Ben göremiyorum dosyayı sadece haberler var pls yardımcı olurmusun tam link pls

sağlık bakanlığı sınav giriş belgesini alan varmı İstanbul'da adresemi geliyor bizmi gidip alıyoruz acaba...?

Biz kendimiz gidip alıyormuşuz.

Bugün gidip alan varmı sınav giriş belgesini tekrardan resim isteniyormu?açıklamada sınav giriş belgesine resim yapıştırılıp verilecek diye yazmış.

Başvuru sırasında, bizden sadece belirtilen tarihlerde Sınava Giriş Belgemizi almamız için gelmemizi söylediler. Resim olayını şahsen hatırlamıyorum.

Ben bugün Ankara'da ikamet etmem dolayısıyla Ankara İl Sağlık Müdürlüğünü aradım. Bana bilgilerin sisteme henüz geçmediğini, yarından itibaren müracaatta bulunmamın daha sağlıklı olacağını söylediler.

Saygılarımla...

arkadaşlar yanınızda resim bulunsun çünkü sınav giriş belgesini onaylarken resiminizin üstünede mühür basılıyor.

Resim isteniyor bir adet yanınızda kimliğinizi götürün...

Ben ısparta il sağlık müdürlüğüne sordum sınav başvurusunda bana verilen fotograflı formla ve 1 adet fotografla yakınıma teslim edebileceklerini bildirdiler.

Üst Alt