Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağlık Bakanlığı yedek atamaları için evrak talepleri başladı
merhaba arkadaşlar bugün itibariyle yedek atama için benden evrak istendı evrakları teslım ettim benım durumumdakı arkadaşlar il sağlık müdürlüklerine bşvursunlar .
Kimsede bilgi yok sağlık bakanlığı sayfasında hiç bir şey yazmıyor.kim aramış hangi evrakları istemiş ve kaç puanmış eksik evrak istenilen kişi 60 puana düşmez herhalde
arkadaşlar ilinizde eğer kazandığı halde gitmeyen veya çeşitli nedenlerle atması olmayanların yerine boş kadrolara sıradakı adaylardan evrakları ankaraya ulaştırmsı yönünde bilgilendirme yapıyor eğer boş kadro varsa ve sıradakı kişi sizseniz mutlaka haberdar edilirsiniz evrakları vermeye gittiğimde 3-4 kişide benle aynı durumda olan evrak götüren arkadaşlar vardı.
Sevgili arkadaşlarım bende evrak teslim ettim ancak benim hiç bir umudum yok neden mi hemen arz edeyim. Birincisi yedek atamalar için sağlık bakanlığının sağlık personel sitesinden mutlaka duyurulacağı söyleniyordu bu nedense yapılmadı. ve ısrarla ne kadar boş kadro var bu söylenmiyor. Bakanlıga soruyoruz biz il müdürlüklerine bildirdik deniyor il müdürlüğü ise nuh diyor peygamber demiyor söylemiyor belliki bakanlıktan tehditle karışık talimatı almışlar besbelliki torpil var. Ha şimdi diyeceksinizki o zaman neden bizi çağırsınlar ikinci olarak onuda arz edeyim çağırmasalar yedekte olan ve takipte olan kişileri kardeşim biz çağırdık ama şundan bundan dolayı elendiniz diyecekler ve o kişilerin olası bir mahkeme açmasını engelleyecekler ve istediklerini atayacaklar. Bu iş böyle bir bir daha iki. Eğer torpil olmayacaksa açık açık boş kadrolar yayınlanacak tı ve o kadrolara başvuracak kişiler yine o yayınlanan listede apaçık beyan edilecekti ve kendilerinin de söylemesi sürekli bu yöndeydi. arkadaşlar yedek olarak evrak istenen ve tslim eden arkadaşlar gerekli yerlere bunu bildirelim ve bu sitede yayınlansın yoksa maalesef üzülerek ve kesin olarak belirtmek isterimki torpil kurbanı oluyoruz. Biz buradan site yöneticisi arkadaşlardan da yardım istiyoruz lütfen yardım edin ve gerekli yerlere bildirin.
Arkadaşlar bu konuyla alakalı bişeyler yazacak kimse yokmu
22 maddeden elendiğinizde sizin yerine atanan kişiyle doldysa ilinizin kontenjanı doğal olarak artık diğer 22.maddeden elenen kişiyi aramalaına gerek yok boş kadroları dolduruyorlar şuan.
cesaret kız ben size katılmıuoyrum şöyleki torpil olsa şimdiye kadar yapılanlarda da olurdu şimdiye kadar hicbir atanan arkadaştan yahu ben atanıcaktım hak benimdi ama benim yerime x şahısı atadılar. ben bu şikayetle karşılaşmadım .boş kadrosu bulunan illere mail yoluyla isimler gönderiliyor ilk müdürlükleride o kişileri haberdar ediyor zaten sınav başarı listesinde doğum tarihleri açık açık yayınlanıyor doğpum tarihi ve sıralamadan kimin işe alınacağı üç aşşağı 5 yukarı bellidir doğum tarihine bakarak liseyi kimin daha erken kimin daha geç bitirebileceği mantıken anlaşılabliyor bilmem anlatabildimmi şimdi içimizi ferah tutalım ve gelişmeler nasıl olacak onu takip edelim hakkımızda hayırlısı.
Tamam da arkadaşım ne alaka doğum tarihinden liseyi nasıl bitirdiği mesela 4 yıllık bir lise nezunu avantajlı değilmi 22. maddede önce süper liseler vardı 4 yıllık sonra onlar kalktı anadolu çıktı onlarda 4 yıllık aslında saçmalık ama böyle bir düzen koymuşlar. Bence torpil dönüyor eğer torpil yoksa açık açık yayınlanması gerekti sitede.
tamam zaten öyle bir avantajı varsa yani liseyi dört yılda bitdirdiyse buda bir üst öğrenim için avantaj sağlıyor demektir sıralamada da üstte olur zaten mesela benim sınava girdiğim ilde hizmetli bölümünden 5 kıişi 74 puan aldılar 1.ile 2. yaşları küçük olmasına rağmen 8 yıllık temel eğitime gecildiğinden ilk öğretim onlar işe girdiler 76 78 74 lü olan arkadaşlar 5 yıl okuduklarından dışarda kaldı bence bu torpil konusu sende paranoya olmuş bende şunu iddia ediyorum torpil flan yok hak seninse o kadro gelip seni bulacaktır.
evrakların elden teslim edilmesini istiyordu bakanlık ama eksik evrak konusunda kabul ederlermı bilemem işini şansa bırakma derim ara bi sor 0312 585 17 61
seni arayıp yedek atamaya kaldın müdürlüğe gelip atanma talep dilekçesini ve gerekli evrKLArın lsitesini verdilerse onları hazırlayıp mutlaka elden ankaraya ulaştırman gerekri aksi taktirde 31temmuza kadar götümezsen hakkını kaybedersin senden sonrakı kişiye hak gecer ona göre.
slm arkadaşlar büyük ihtimal sınavı kazanıp gidemeyen vardır vb sebebleri olan arkadaşlar,onların yerine sıradaki kişi kimse onları çagırırlar,yedek alımsada zaten 1 kişi alırlar oda en üst puan alanı olup yerleşemeyen dir bilmiyorum ama böyle düşünüyorum
mrb arkadaşlar bende evrak teslim ettim cesaretkız arkadaşım sağlık müdürlüğünde de bakanlıkta da 1 kişilik açık kadro olduğunu söylediler aklına takılan herşeyi sorabilirsin dediler tüm sorularıma gayet güzel açıklayarak cevp verdiler kısmetimizde varsa olur inş.
22. madde lise falan diye ayrılmıyor ki sen memurluk için mi girdin sınava? atanırsanız eylül 1 de işe başlarsınız dediler yani ağustos ortalarında açıklanır diye düşünüyorum temmuz sonuna kadar evrak teslim süresi varsa eğer
22. maddeyi ben puan eşitliğinde kriter nedir diye sormuştum arkadaşım lise memur olarak girdim ben puan eşitliğinde neyi neye göre belirliyorlar öğrenim üstünlüğü deniyor ama lisede herkes aynı öğrenim gurubunda zeten.Ha geçen sene meb de liselerin atamasında puan eşitliğinde olanların önce diploma mezuniyet tarihi önce olana eğer oda aynı ise yaşı büyük olana öncelik tanınmıştı şimdide aynımı olacak maalesef kaderimiz 22. maddeye bağlı.
22madde puanı aynı olan kişilerden 3 kriter sıralamasına göre önce
1 eğitim durumu kimin üstse
2 okulu kim önce bitirdiyse
3 yaşı büyük olan atanır.
arkadaşım bu ek atama değil kazandığı halde evrak teslim etmeyen veya herhangi bir sebeple ataması yapılmayanın yerine atanacaK OLAN KİŞİler eğer sen budurumdaysan aramaları lazım müdürlükten aramadılarsa demekki senin sınava girdiğin ilde boş kadro yok.