Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağlık Bakanlığı'na atandım. Güvenlik soruşturması ne kadar sürer?
Merhaba arkadaşlar ben 4 Nisan 2018 tarihinde kurayla atandım sağlık Bakanlığına Bakanlık 11 Nisan 2018 tarihinde atamaya esas istenen belgeler duyurusu yaptı ben de evraklarımı 16 Nisan 2018 tarihinde teslim ettim İl sağlık müdürlüğüne son evrak teslim tarihi 20 Nisan de. Evrakların 4 Mayısta ulaşmış Ankaraya Geçen hafta aradım bilgi aldım durumdan Evrakları güvenlik soruşturmasındaymiş hala Ortalama ne zaman başlayabilirim acaba bilgi de vermiyorlar Şu anda halihazırda ben zaten devlet hastanesinde çalışıyorum Sürekli işçi statüsüne geçtim Daha önce bir güvenlik soruşturmasından geçtik zaten Tekrar bir güvenlik soruşturması yapılıyor çok uzun Sürebilir mi
Acaba kurban bayramından önce başlayış yapabilir miyiz inşallah bu konuda bilgisi olan kardeşlerim bilgilendirebilirler mi Şimdilik çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun inşallah
Kardesim maalesef bizde bekliyoruz.benim aldigim bilgi 4 ay surer dediler yaklasik 70 gunden fazla oldu ama sorusturmaya mayis 20 de gondermisler.artik kurban bayramina kadar olur mu belli degil.umarim en kisa zamanda sonuclanir.
O zaman benimkide aynı şekilde 20 Mayıs'ta güvenlik soruşturmayı göndermişler çünkü 4 Mayıs'ta Ankara'ya ulaşmış orada sanırım belli bir süre kaldıktan sonra 20 Mayıs'ta evrakları göndermişler güvenlik soruşturmasını bana üç ay dediler bakanlık
Kurban bayramına kadar devam eder hatta büyük bir ihtimal kurban Bayramı'nda sonra zimmet durumuna düşeceğiz ondan sonra sanırım
Ayrıca bakanlığı arıyoruz cevap bile vermiyorlar sizin aradığınız ayrı bir telefon numarası var mı acaba Sevgi ve saygılarımla
Aynen oyle cihat kardesim ankara numarasi var ama cvp veren olmuyor.bi kac aramada cvp verilebiliyor. 0312 585 10 00 numara bu istersen sende dene kardesim..ama evraklarimizin kesin sorusturmada oldugünu biliyorum hatta 24 mayista net olarak gonderilmis.bi vesileyle ogrendim.selamlar saygilar kardesim ins tez zamanda netice alinir.
Ama guvenlik sorusturmasi ne asamada onu bilmiyorum evraklari teslim alan kisi 4 ay surer demis artik ne kadar dogru bilemiyorum.ins daha kisa surer umudumuz bu.
Sahra nil kardeşim Allah bütün kardeşlerime nasip etsin inşallah
Ben 2012 tarihinden beri Başvuru yapıyorum daha bu sene kura başvurusu tuttu elhamdülillah Rabbim başta ifade ettiğim gibi bütün arzusu olan kardeşlerime nasip etsin inşallah
Hayatınızda başarılar diliyorum kardeşlerim hepiniz için Allah yar ve yardımcımız olsun her daim
Ben bakanlığı aradım zaten 0 312 585 17 16 telefon numarasını arıyorum sadece bir kere tutabildim görüştüm
Dediler ki bana güvenlik soruşturması üç ay sürebileceğini söylediler peki ben dedim daha önce bir güvenlik soruşturmasından geçtim sürekli işçi statüsünde çalışıyorum bir devlet hastanesinde zaten yine sağlık Bakanlığıâââ¬ââ¢na bağlı acaba daha önce geçtim diye göz önünde bulundurulur mu dedim
Dediler ki bana güvenlik soruşturması üç ay sürebileceğini söylediler peki ben dedim daha önce bir güvenlik soruşturmasından geçtim sürekli işçi statüsünde çalışıyorum bir devlet hastanesinde zaten yine sağlık Bakanlığıâââ¬ââ¢na bağlı acaba daha önce geçtim diye göz önünde bulundurulur mu dedim
Hayır diyor yine yapılacak diyor üç ay bekleyecekmişim yine ama hangi tarihte evrakları göndermişler onu sormayı unuttum açıkçası Her şeyin hayırlısı inşallah inşallah tez zamanda söylediniz gibi Cye KYS ye düşeriz ve inşallah başlarız hep beraber kardeşlerim
Sevgi ve selamlarımla Allaha emanet olun
"Bizim liselerde avuç yalasın" derken, bu nasıl bir ifade? Lise mezunları da puanlarına ve alım limitine göre atanıyor. Sen ne bitirdin de, "Bizede kura verseler keşke" dedin? Kura işlemi ilkokul mezunları için diye biliyorum. Lise mezunları da sınav ile. Lise mezunu olanların sınav atamasının yanında, kura ile atama hakkı verilmez.
Amin cihatt kardesim beklemekten baska care yok.ins 18 temmuzda ohalin kalkmasi bize bi fayda saglarda tez zamanda işimize baslariz hem bu stresten ve endisen kurtulur hemde işsizlikten kurtuluruz.rabbim umutla bekleyen tum arkadaslarin sorusturmasini bitirsin ins.
Ben üniversiteye atandım. 16 Nisan evrak teslim. 13 Haziran aradılar gel başla diye.
Aynı kuruma atanan bir arkadaş 2 Haziran'da göreve başlamış.
Adalet uzun sürüyor fakat Sağlık neden bu kadar uzuyor anlamış değilim.
Hayırlısı olsun inşallah inşallah tez zamanda sizlerde atanırsınız kurtulursunuz kardeşim Rabbim gönlünüze göre versin bütün Forumdaki kardeşlerimizin gönlüne göre inşallah nasip etsin diyorum
Oncelikle hayirli olsun ismira86 kardesim dedigin gibi keske bizde bi anlasaydik birseyler soyleseydik bu kurumlar arasi farkliligi saglik bakanligina degil de sanki mustesar vali olarak atanmisiz anlamadim gitti beklemek gercekten gun gectikce daha skici ve stresli oluyor.rabbim sonumuzu hayr eylesin ins.
İsmira86 kardeşim öncelikle hayırlı olsun inşallah bir
Allahâtan hayırlısı inşallah Rabbim hakkımızdakini hayırlı eylesin inşallah abicim sen ne kadar oldu bekliyorsun toplamda kaç gün oldu bekliyorsun sen
Her gün zimmete bakıyor mısın abi
Cihatt kardesim 20 nisan son evrak teslimiydi o gunden dir bekliyorum.çkys ye gunde 1 sefer degil her saat basi bakiyorum desem abarti olmaz yani dedigin gibi rabbim sonumuzu hayr eylesin.
Allahâın izine inşallah temmuzun ortası sonuna doğru hepsi Açıklanacakmış inşallah bugün öyle bir haber duydum Allahâın izine inşallah açıklanır bence temmuzun sonuna doğru Ağustosun ilk haftası Allahâın izni inşallah
Hizmetli olsun ne olacak ki sonuç itibariyle iş iş değil mi 90 puan hizmetli olsun ne olacak ki sonuç itibariyle iş iş değil mi 90 puan İnşallah alırsınız İnşallah alırsınız Rabbim Gönlünüzdekini nasip etsin inşallah her şeyin hayırlısı
Ins cihatt kardesim yazini okudum heycanlandimumarim saglam kaynaktan bilgi almissindir kesin miii... tabii bu hepimiz icin mi kisisel mi bu haber onu ogrenebildin mi.valla kaygiyla bekliyoruz...bide komisyon ankarada mi degerlendiriliyor yoksa her ilin kendi komisyonumu onu tam bilmiyorum.
Kardeşim sağlık Bakanlığında zimmet sorgula diye bir sistem var bir sayfa var oradan girip kontrol edeceksiniz zimmet sorgula çek AYS o
Ayrıca Unutmadan söylemek isterim ki zimmet sorgulama sayfasına girdiğiniz zaman orada eğer eski kimliğinizi hala değiştirmediyseniz eski kimliği tıklayıp aşağıda istenen bilgileri giriniz ayrıca kimliğinizi yeni kimlik olarak değiştirdiyseniz yeni kimlik olarak tıklayıp orada sadece kimlik numaranızı ve seri numaranızı girmeniz yeterlidir
kardeşim bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Baktım sorgu sayfasına henüz bir şey yok şu süreç hayırlısı ile bir geçse yüce rabbim yar ve yardıcımız olsun