Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'na atanıp işe başlayan var mı?

BAB-I ALİ

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Sağlık Bakanlığına atamaları olup da hala işe başlamayan var mı?

aydın türkıye halk sağlılığı kurumu
sağlık memuru
yok bilader
pazartesi aradım sorun varmış
20 25 ekımde düzelirmiş
alcaklarsa kasım sonunu bulur
ebe arkadaşada raporları duzenlıoz falan demısler
basbakanda 4 ayda 1 atama olcak demiş

senın kurumun gorevın ne

Ben de hala bekliyorum. Sağlık bakanlığını geçen hafta aradık. Ayın 15'inden sonra il sağlık müdürlüğünü arayın dediler.
Ben başkasına arattım. Şiddetle yanılmıyorsam kurumumun "Sağlık Bakanlığı" olduğu belirtildi. Yani bu bilginin KHK ile alakası yoktur diye umuyorum.
Benim kurumlar arası geçiş yapmam gerekiyor. Sisteme doğrudan düşer miyim bilmiyorum.

Sağlık bakanlığına atandım bende ama hala bir tarih yok 0312 585 10 00 bu telefondan yetkiliye ulaşan kahramandır ben 3 gündür ulaşamadım :)

sağlık bakanlığına atanıp halen işe başlayamayanlardanım:(..ismim çkys de gözüküyor, yalnız valilik onayı için bekletiyorlar sanırsam. ankara il sağlık müdürlüğü telefonunu araya araya ezberledim artık.Yalnız onlar bana öğrenmek istediğim cevapları vermemekte öyle ısrarcılar ki,sinirden bayram arifesi geri dönüş sıkıntısı olmasa çıkıp gidicem, 7 saatlik yol bile gözüme gözükmüyor:mad:. bu kdar bekledik diyoruz halen de bekliyoruz, yalnız bi de insanlar naaptın sorusunu sorup bunaltmasa... bi bayram da geliyor ki akrabalar üfff..

Üst Alt