Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'nda çalışan memurların maaşları en az ne kadardır?

satlas

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
Sağlık bakanlığı bünyesinde çalışan memurların maaşları ne kadardır.Çalışma şartları nasıldır.çalışma saatleri ve gece vardiyası durumu nedir.

saglık bakanlıgında doner sermaye var onu bılıyom :)) doner sermaye ıle 2bın bulur :)

memur ve hizmetlinin döneri en fazla hele yeni baslayan için taşra kuruluşlarında 300-450 tl dir en fazla (hastanelerde döner sermaye inebiliyorda cıkabiliyorda) servis yok. yemek merkez teş.ta kişi belli bi kısmını ödeyerek yiyebiliyor. taşra da il sağlık müd. aynı şekilde hastaneleri bilmiyorum. kurum olarak mennun kalacağınız insan ilişkilerinin içten olan bir kurum. ben memnunum Allah olmayana da versin.

o zaman iyimiş peki gece vardiyaları nasıl oluyor özellikle engellilere vardiya uygulaması nasıl[SIZE=1]
[/SIZE]

lise mezunu 1200 maaş + 400 döner serameye alıyor yaklaşık 1600 felan

peki arkadaşlar
sağlık bakanlıgının akımıyla ile ilgili detaylar ne zaman belli olucak ayrıca lise mezunuyum ben memur olma sansım varmı ? engelli olmayan lise mezunları memur olabiliyormu ?
aöfde okuyorum 4 senelik 2 . sınıfı bitirmeme 2 ders kaldı bütler var onlarıda verirse 2 senelik mezun olucam bu durumda benim en gibi şansım olur
cok yazdım cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim :)

Ben de İstanbulda Sağlık Bakanlığına bağlı memurum.
Maaş ve Döner Sermaye miktarı kişinin kadro-derecesine göre değişiyor.
Yani çalışılan yıl,
mezun olduğu okul,
evlilik-bekarlık,çocuk sayısı,
sakatlık derecesine göre fark ediyor.
Örn:Ben 7 yıllık memur ve üniversite mezunu,bekar,3.derece sakat(%40):
Maaş 926, Döner Sermaye 447
Aynı kurumda 7 yıllık memur,lise mezunu,evli,1.derece sakat(%80):
Maaş 1045,Döner Sermaye 431

kanatsız

babam hastanede çalışıyor memur olarak belki derecesinden dolayı 1200 alıyodur maaşı

arkadaşlar ben bu alımlara ilk defa başvuruyorum daha önce 4 bli olarak çalıştım sağlık durumumdan ve çalışma şartlarında dolayı istifa ettim şimdi raporumu yeni aldım ve başvurdum benim rapor % 40 lık bir rapor kendim de diş hekimiyim. şimdi bizim maaş ve dönerlerde normal arkadaşlara göre bir farklılık var mı.bildiğim kadarı ile emeklilik için çalışma süresi daha kısa daha başka nasıl haklarımız var teşekkürler

Üst Alt