Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'nda psikolog olanlar ne kadar maaş alıyor?

gaye elif

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Sağlık Bakanlığı- Nevşehir e psikolog olarak atandım. Sağlık bakanlığında psikolog olan arkadaşlar veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar maaşlar hakkında bilgilendirebilirler mi ?? Bu konu hakkında bilgiyi nereden edinebilirim ? Yardımcı olunursa çok sevinirim teşekkürler şimdiden ..

Psikolog değilim ama yardımcı olmaya çalışayım memurlar.net maaş hesaplama robotundan maaşınızı hesaplayabilirsiniz bunun haricinde sağlık hizmetleri sınıfında atandıysanız döner sermaye ekstra olarak hesabınıza yansır. Döner sermaye ödeneği atandığınız sağlık kurumuna göre değişiklik gösteriyor. Bu arada her mesajınıza cevap veriyorum yanlış anlaşılmasın lütfen birbirinize yardımcı olalım diye yazıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yok estağfurullah teşekkür ederim ilginiz için .. döner sermaye neye göre belirleniyor ve aşağı yukarı ne kadar oluyor bilginiz var mı..

Kuruma göre değişiyor yönetmelik mevcut derece kademenize göre puan veriliyor o puana göre kurum personeli paylaşıyor ödeneği yönetmelikte okuduğum kadarıyla bu bütçenin belli bir miktarı paylaşılıyor. Sağlık bakanlığı yhgm sitesinde yönetmelik mevcut. Bu bağlamda net bir sayı söylemek yanlış olur kurumun ödeneğine bağlı çok talep gören devlet Hastanesi gibi bir yer ise alacağınız miktar artacaktır

sağlık bakanlığında herhangi bir kadroda görev yapan tanıdığınız var mı.. en azından döner sermaye için aşağı yukarı bir fikrimiz olur.. öğrenme durumunuz var mı acaba ?

Herhangi bir tanıdığım yok maalesef olsa bile her yerde değişir ben desem ki 300 lira gittiğiniz yer 50 lira öder bilemeyiz her hastanenin döner sermaye bütçesi ve personel sayısı farklılık gösteriyor onu en iyi öğreneceğiniz yer atandığınız kurumdaki personel

Devlet hastanesinde psikolog olarak çalışan var mı?

Sağlık Bakanlığına psikolog olarak atandım ve gerek maaş olsun gerek eğitimleri gerekse çalışma şartları olarak bana bilgi verebilecek bir arkadaş olursa çok sevinirm şimdiden teşekkürler )

mrb, sehribanu adlı üye psikolog ona yazın... aramada sehriibanu yazın

Üst Alt