Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'nda sürekli işçi kadrosunda işçilerin maaşı ve özlük hakları nedir?

Osman onay

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bende işkur üzerinden sağlık bakanlığı engelli temizlik görevlisi sürekli işçi statüsünden kura ile yerleştim şuan güvenlik soruşturmasi devam ediyor ne zaman işe başlatırlar bilmiyorum sizden ricam bana ne kadar maaş verirler kaç ayda bir kaç günlük ikramiye tediye felan verirler evliyim 2 çocuğum var
özel şirkette 3 cü derece vergi indirimden faydalanıyordum mümkünse ayrıntılı yazarsaniz sevinirim teşekkür ederim

Öncelikle hayırlı olsun yılbaşından sonra 2200 gibi maaş 3ayda bir 1000 lira gibi tediye alırsın

teşekkür ederim inşallah hayırlı olur
2200 çok az değilmi tediye felan o zaman toplamda 2.5 felan yapar çok anlamsız asgari ücret 1600 lirayken normalde ama zaten asgari ücret 2 veya üzerinde olacak ozaman asgari ücret almış olacam özel şirketten hiçbir farkı yok heryer zaten asgari ücret veriyor bizde seviniyoruzki devlet işine yerleştik diyoruz devlet işine girmenin hiçbir anlamı kalmadı demektir

yılbaşından önce bu dediğiniz ücreti verselerdı yılbaşından sonrada asgari ücret artışı kadar artmış olsaydı olmazmıydı resmen insanla dalga geçiyorlar ben taşörenden geçme değilim ama taşeronden geçenlerede halsizlik yapıldı onlarda seviniyorki devlet işinde kadro aldık diye
maaş düşük verdikten sonra kadroya almanin ne anlamı kaldıki
zaten devlet kadrosuna memur almamak için taşörenden işçi alıp açığı kapatmaya çalıştılar tabi böyle işlerine geldi memur kadrosuna alsalar fazla maaş vermek zorunda kalacaklardı

özel şirkete girsen misal asgari ücret 2 desek bunun haricinde 250 tl agi asgari geçim indirimi vardı 3 ayda bir tam maaş ikramiyesi vardı yemek yol servis hariç toplamda ortama aylık 3 bin liraya gelirdi servisı vardı yemeği veriyordu bunları içine katmadim valla bilmiyorumda sürekli işçi statüsünde engelli olarak devlet işine girmek bu ücretle çalışmak çok saçmalık geliyor hayırlısı bakalım

bu ay çıkmadan 18 ay askerliği yatırsam emekli olurken emekli maaşima ne kadar yansır

Üst Alt