Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağlık durumumla ilgili yeni ibareyi doktor raporuma yansıtabilir mi?
19 yıldır pskyatri hastasıyım bipolar mizaç bozukluğu teşisi konuldu 5 yıl önce rapor cıkarttım
İŞLEVSELLİYİ KISMEN DÜZELEN 40 VERDİLER verdiler
2 kez itiraz ettim ama sonuç aynı cıktı itiraz hakkımda yok
Doktorma kontrole gittiyimde benim teşisim doğrumu ben yıllardır tedavi goruyorum ama sonuc daha da kotu iyileşemiyorum dediyimde bana şu cevabı verdi doktorum hastalığınız kronikleştiyi için yapabileceyim bir şey yok ilaçlarla yaşamına devam edeceksin dediyinde üzüldüm .
Doktoruma dedimki benim özür oranımı deyiştirmen gerekmiyor mu hastalığım kronikleştiyi için özür oranımı deyiştirebilir misiniz.
Teşisimi İŞLEVSELLİYİ DÜZELMEYEN tanı yazarsanız özur oranım yeniden düzenlenecektir dediyimde evet sana katılıyom olması ngerekende öyle olmalı dedi ama bir türlü yeni teşis yazmaktan kaçınıyor beni oyalıyor aslında yazmaktan kaçınıyor.
Raporumu yeniden düzenlenmesini istiyorum ne yapmam gerekiyor
bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa beni
bilgilendirirse mutlu olurum rica ediyorum.
arkadaşlar 3 yıl önce rapor çıkartım oranıma 2 kez itiraz ettim sonuç istediyim gibi oran alamadım
itiraz hakkım olmadığı için itiraz edemiyom ne yapmam lazım nereye başvurmam gerekiyor
bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olursa sevinirim saygılarımla
veyis1616 çok geçmiş olsun.
öncelikle özelde yazdığınız sorunuza cevap vereyim. Balthazard Formülü ile toplanır oranlar. Normalde 124 yapıyor diye bir durum olmaz, büyükten küçüğe sıralanarak tabloya göre bakılır.
Hakem hastanenin verdiği rapor kesindir. 6 ay gibi bir süre bekleyip yeniden bir hastaneye başvurarak almayı denebilirsin.
Aradan 3 yıl geçmesine rağmen yeni gittim sağlık kuruluna bana şöyle dediler itiaraz hakkın olmadıği için yeniden itiraz edemesin itiraz hakkın yok artık .
veyis1616 yine aynı hastaneye mi başvuru yaptınız, ya da tüm bu işlemler için yalnızca bir hastaneye mi başvuru yaptınız?
Hastalığınızın ilerlediğini ve yeniden almak istediğinizi söylediğinizde vermek zorundalar.
BİMER ve İl sağlık müd.'den bu konuda bilgi almayı denediniz mi?
Raporumda işlevselliyi kısmen düzelen ibaresi yazıyor.
Doktoruma sordum doktorum benim hastalığım kıronikleşmişmi 19 yıldır ilac kullanıyom ama sonuç sıfır.
Doktorum evet hastalığınız kıronikleşmiş hayatın boyunca ilaç larlarla hayatını sürdüreceksin dedi.
Doktoruma sordum raporumda kısmen düzelen ibaresinin yerine İŞLEVSELLİYİ DÜZELMEYEN ibaresini yaza bilirmisin dediyimde evet yazarım dedi ama bir türlü yazmıyor oyalıyor.
Kısmet hanım doktor isterse yazarmı yoksa sakıncasımı varda yazmıyor.
beni bilgilendirirseniz sevinirim
19 yıldır pskyatri hastasıyım bipolar mizaç bozukluğu teşisi konuldu 5 yıl önce rapor cıkarttım
İŞLEVSELLİYİ KISMEN DÜZELEN 40 VERDİLER verdiler
2 kez itiraz ettim ama sonuç aynı cıktı itiraz hakkımda yok
Doktorma kontrole gittiyimde benim teşisim doğrumu ben yıllardır tedavi goruyorum ama sonuc daha da kotu iyileşemiyorum dediyimde bana şu cevabı verdi doktorum hastalığınız kronikleştiyi için yapabileceyim bir şey yok ilaçlarla yaşamına devam edeceksin dediyinde üzüldüm .
Doktoruma dedimki benim özür oranımı deyiştirmen gerekmiyor mu hastalığım kronikleştiyi için özür oranımı deyiştirebilir misiniz.
Teşisimi İŞLEVSELLİYİ DÜZELMEYEN tanı yazarsanız özur oranım yeniden düzenlenecektir dediyimde evet sana katılıyom olması ngerekende öyle olmalı dedi ama bir türlü yeni teşis yazmaktan kaçınıyor beni oyalıyor aslında yazmaktan kaçınıyor.
Raporumu yeniden düzenlenmesini istiyorum ne yapmam gerekiyor
bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa beni
bilgilendirirse mutlu olurum rica ediyorum.
ağır özür ibaresinin yazılıp evde bakım maaş hakkını kazamak istiyorum.
bir kaza sonucu hastalığa yakalandım hiç çalışamadım kendimi zor idare ede biliyorum.
bir gelirim olursa en azından kimseye muhtaç olmam.