Burdaki tüm arkadaşlarımızda olduğu gibi benim de engelim var. Günlük hayatta hiçbir sıkıntım olmuyor gerek fiziksel olsun gerek duygusal olsun.
Şuana kadar hiçkimse dış görünüşümde hastalığımı anlayamadı. Anlayamazda.
Şuan çıktığım ve çok sevdiğim bi kız arkadaşım var. Benim hastalığımı bilmiyor. TAK kullanıyorum bunu kendim yapabiliyorum fakat Fleet Enema'da kullandığım için her zaman yanımda bana katlanıcak birisi olması gerekiyor. Sizde kız arkadaşıma bunu söylemeli miyim ? Yoksa biraz daha bekleyip iş ciddiye bindiği zaman mı söylemeliyim. Ben 21 yaşındayım o 19 yaşında. Kız arkadaşımın annesi ve ablasıyla da tanıştırdı beni onlarda onay verdi
Beni böyle kabul etmez ve ayrılırsa bu bana çok koyar zamanla ayrılırız belki diye düşündüğümden söylemek istemiyorum.
Onda da kalp hastalığı var düzenli olarak ilaç kullanıp doktora gidiyor
Sizlerden de bir öneri almak istedim Sizce ben ne yapmalıyım arkadaşlar ?
Şuana kadar hiçkimse dış görünüşümde hastalığımı anlayamadı. Anlayamazda.
Şuan çıktığım ve çok sevdiğim bi kız arkadaşım var. Benim hastalığımı bilmiyor. TAK kullanıyorum bunu kendim yapabiliyorum fakat Fleet Enema'da kullandığım için her zaman yanımda bana katlanıcak birisi olması gerekiyor. Sizde kız arkadaşıma bunu söylemeli miyim ? Yoksa biraz daha bekleyip iş ciddiye bindiği zaman mı söylemeliyim. Ben 21 yaşındayım o 19 yaşında. Kız arkadaşımın annesi ve ablasıyla da tanıştırdı beni onlarda onay verdi
Beni böyle kabul etmez ve ayrılırsa bu bana çok koyar zamanla ayrılırız belki diye düşündüğümden söylemek istemiyorum.
Onda da kalp hastalığı var düzenli olarak ilaç kullanıp doktora gidiyor
Sizlerden de bir öneri almak istedim Sizce ben ne yapmalıyım arkadaşlar ?