Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık durumundan dolayı tayinimi nasıl yapabilirim?

snnds

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben şizofreni hastasıyım. En son hastaneye gittiğimde doktor bu hastalık için aile desteğinin önemli olduğunu söyledi. ben yalnız yaşıyorum yanımda destek olacak kimse yok. rapor falan almayı düşünmüyordum ama dayanacak gücüm kalmadı. aşagıda sorduğum sorulara cevap arıyorum
1.sağlık özründen dolayı tayin nasıl yapabilirim ve sağlık kurulu raporu nasıl alabilirim?
2.ben engelli raporu istemiyorum. heyet raporu engelli raporu yerine geçer mi?
3.şizofreni nedeniyle heyet raporu alırsam var olan ehliyetim iptal olur mu?

Nerde çalışıyorsunuz?

Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmelikte sağlık durumuna bağlı yer değişikliği kısmına bakın isterseniz.

Şizofren hastalığı remisyonda olması

Daha önce manisada ayrışmamış şizofreni teşhisiyle yattım. Şu anda f29 organik olmayan psikoz teşhisi konuldu ve hastalık remisyonda dendi. Hastaneden durum bildirir raporu aldım. Hastalığımla ilgili tüm belirtilerin olmadığı yazıldı. Şimdi ben iyileşmişmi olyorum? Bu raporu tayin için kullanmak istiyorum. Umarım bir sorun çıkmaz

Üst Alt