Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık gerekçesiyle üniversite/şehir değişikliği istemek mümkün mü?

furkanbas038

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Trabzonda 2. Sınıf eczacılık öğrencisiyim Ailem kayseride yaşıyor trabzonda sürekli ayağım ağrıyor normal yatay geçiş ile kayseriye geçiş yapamadım sol ayağımda doğuştan PEV var 6 kere ameliyat oldum son 2 ameliyatımdan sonra azıcık bir şey yürüyünce ayağım ağrıyor benim sağlık sebebi ile Erciyes üniversitene geçiş yapma hakkım var mı varsa prosedürü nedir yardımcı olursanız sevinirim

Eğer üniversitedeki not ortalamanız 3 ve üstü ise (4'lük sisteme göre ve alttan dersiniz yoksa) ve geçiş yapacağınız üniversite sizin okuduğunuz bölüm için geçiş kontenjanı açmışsa başvurabilirsiniz. Sizden başka geçiş için başvuran yoksa geçiş yaparsınız ama başkası da başvurmuşsa not ortalaması kimin yüksekse o geçiş hakkını kazanır. Prosedür bu şekildeydi ama yine de geçiş yapacağınız üniversitenin öğrenci işlerini arayarak detayları öğrenmeniz yararınıza olur.

Ozel Ogrenci Statusu ile gecis yapabilirsin belki, bir arastir istersen. Ben psikiyatriden rapor almistim "Ailesinin yaninda okumasi uygundur." diye. O raporla dedigim gibi gecis yaptim ama bir seneligine. Isterlerse raporun suresini bir yil daha uzatabiliyorlar ama son sinif icin gecerli olmuyor.

not ortalamam 3.30 ve 1. Sınıftan dersim yok üniversite öğrenci işleri ile bi görüşeyim teşekkür ederim cevaplarınız için

Üst Alt