Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kontrollerine gidebilmek için sağlık kuruluna girip rapor alacağım

Raktorl

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar,

Bugüne kadar sağlık kuruluna girmeyi ve engel derecemin belirlenmesi konusunu hiç düşünmemiştim ama artık canıma tak etti.
Kontrollerim sebebi ile sürekli çalıştığım yerden izin almak durumunda kalmak ve her defasında aynı şeyleri insanlara anlatmaktan bıktım...Kendimi acındırıyormuşum gibi hissetmeye başladım...Ayrıca arkamdan bunun da çalışmaya niyeti yok gibi söylemlerin kulağıma geliyor olması yada işlerimiz çok yoğun kontrollerini erteleyemez misin gibi sorular beni bezdirdi..

Muhakkak forumda daha önce yazacığım şikayetlere istinaden verilen engel oranları belirtilmiştir ancak sizlerden ricam bir kez de buraya yazarak yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir kalırım.

Ağır OSAS - AHİ 53,7 / sa.

Ventrikal taşıkardi (Kalp ritim bozukluğunuz var %10 un üzerinde olduğunda risk teşkil eder sizde %20 dediler, kalp ilacı verdiler bununla düzeltemezsek kasıktan girip müdahale edeceğiz dediler.)

Obesesif kompulsif bozukluk (Bugün itibari ile sonunda bir doktor bana tanı koydu...Bu zamana kadar hep ilaç dayadılar kimse neyim olduğunu söylememişti. )

Apandisit şikayeti ile gittiğim hastanede olduğum ameliyat sonrası yapılan patolojik inceleme sonunda alınan numunede nöro endokrin tümör bulunduğu ve bu tümörün tekrarlama riski olduğu ayrıca ömür boyu kontrol altında tutulmam gerektiği söylendi.Böyle birşey için engel derecesi var mı yok mu bilemiyorum.

Diğer ufak şeyleri yazmıyorum...Sol gözde kazaya bağlı tembellik oluşması,kırıklar çıkıklar v.s. v.s.

Şimdiden ilgi ve alakasınız için teşekkür ederim.Saygılarımla.

Okb tedavi ile kısmen düzelen,%40
Ağır osas %35

40+35= %61 diğerlerini dahil etmedim,

Ancak okb tanısı yeni aldığını söyledin, o yüzden okb şuan değerlendirilmez, en az 1 yıl düzenli kontrollere gidip tedavi almanız lazım...

Ventrikal taşıkardi/puanlamaya dahil edilir,
Raktorl

her hastane farklo verecektir inan ve her hastalğının kırık çıkık seni etkiliyorsa elinde rapor röntgen ameliyat epikriz ne vars agötür.hoş ben götürdüm bakmadılar bile.ölümcül hastalığmı aşağıladı zamanında %72 vermiler şimdi gerek yok diyor şu an bile ağır ağrı içinde ve ayrı tedavim varken.ben anlamıyorum inanın vatandaşa acıyorum hep o hastanelere gitmek zounda kalanlara

Üst Alt