Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu başka hastaneye sevk verdi..?

Onur70

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba; 2003 yılına ait %65 surekli (epilepsi) raporum vergi indiriminde geçersiz sayildığı icin 24-04-2017'de Konya Numune hastanesine raporumu yenileme için gittim (ilk raporumuda vu hastaneden almıştım) ekstra olarak ağır uyku apnem içinde başvurdum

göğüs hastalıkları doktoru %20 verdi fakat çalışdıgım için 1 hafta epilpsi hapımı kullanmadım (depakin 500) ve yapilan tahlilde ilaç düzeyi 7 çıktı.
Raporun teşhis kısmına "Halen ilaç düzeyi tedavi edici düzeyde değildir, 3.Basamak sağlık kuruluşunca değerlendirilmesi uygundur.Sağlık kurulu kararıdır"yazılı.

Şimdi 3.basamak sağlık kuruluşu hangisidir ? direkt bu sevk ibareli raporla başka hastaneyemi gitmeliyim ?

Acil yardım bekliyorum. (İlaçlarıma düzenli başladım sabah-akşam)

Hem 30.5.2003 tarihli Tebliğ, hem Sağlık Bakanlığınca yayımlanan 05.06.2003 tarihli Genelge hem de yine Sağlık Bakanlığınca 15.8.2003 tarihinde yayımlanan Genelgeye göre,

Üçüncü basamak sağlık kurumu ifadesinden;*
- Eğitim ve araştırma hastaneleri,*
- Özel dal eğitim ve araştırma hastaneleri ile*
- Üniversite hastaneleri anlaşılacaktır.

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki şimdi direkt araştırma hastanesine gidip baştanmı heyete gireceğim yoksa sevk yazan sağlık kurulu raporuylamı başvuracağım ?

Sevk le gitsen işin daha hızlı hallolur

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt