herkese iyi akşamlar, forumunuza yeni üyelik oluşturdum
danışmak istediğim , geçen sene sonu sağlık kurulu için -malüliyet- tıp fakültesi hastanesine başvurdum
muayene ve doktorları gezip bitirmem 1 ayı buldu,
bitince bana verilen doktor imza- kaşe kagıdığı sağlık kurulu memuruna verdim
beni heyete vs. sokmadılar, başkalarına heyet günü randevusu verildi
bende sorunca, size gerekli değil, biz evrakları Sgk'ya yollarız dedi bende çıktım
bu sene yani 2025 ocak ayınca, çalışma gücü kaybı olmamıştır diye Red geldi
herkes bir oran yazmış, bana bir hastalık oranı verilmedi söylenmedi, heyete de girmedim sadece intörn dr'ların muayeneleri tamamladım forma kaşe - imza yaptım ve bitti ?
herkesin bu şekilde mi oldu, ben mi yanlış yaptım anlamadım , ayrıca hastalıklarımda mevcut birden fazla, neden çalışma gücü kaybı yok çıktı hiç anlayamadım
teşekkürler
danışmak istediğim , geçen sene sonu sağlık kurulu için -malüliyet- tıp fakültesi hastanesine başvurdum
muayene ve doktorları gezip bitirmem 1 ayı buldu,
bitince bana verilen doktor imza- kaşe kagıdığı sağlık kurulu memuruna verdim
beni heyete vs. sokmadılar, başkalarına heyet günü randevusu verildi
bende sorunca, size gerekli değil, biz evrakları Sgk'ya yollarız dedi bende çıktım
bu sene yani 2025 ocak ayınca, çalışma gücü kaybı olmamıştır diye Red geldi
herkes bir oran yazmış, bana bir hastalık oranı verilmedi söylenmedi, heyete de girmedim sadece intörn dr'ların muayeneleri tamamladım forma kaşe - imza yaptım ve bitti ?
herkesin bu şekilde mi oldu, ben mi yanlış yaptım anlamadım , ayrıca hastalıklarımda mevcut birden fazla, neden çalışma gücü kaybı yok çıktı hiç anlayamadım
teşekkürler