Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu gerekli olan oranı vermezse direk il sağlık müdürlüğüne itirazda bulun?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
634
Reaksiyonlar
367
Sağlık kuruluna gittik diyelim. Rapor çıktı.
Kurul gerekli olan yüzdeyi vermedi varsayalım.

Tamda burda "İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ" nemi gitmemiz gerekiyor? Giderken yanımızda raporun fotokopisinden başka ne götürmeliyiz.

Bu itiraz süreci hastaneye gideniştanı kaç gün sürüyor. Müdürlük direk hastaneyemi sevk yapıyor?

Evet rapora itiraz il sağlık müdürlüğüne yapılır.
İl sağlık müdürlüğü sizi farklı bir hastaneye sevk eder.
O hastaneden çıkan sonuca itirazınız devam ederse bu sefer hakem hastaneye sevk edilirsiniz. Buradan çıkan sonuç kesindir.

İl sağlık müdürlüğünün sevk yaptığı hastaneye randevu almadan gidilmezmi? İlk aşama olarak ertesi gün hastaneye gidebilirmiyiz?

Hastaneler şevkli de olsa genelde sağlık kuruluna randevu alınmasını istiyorlar.

İyiymiş vallahi ben, bir tek hastanenin vereceği karara muhtacız diye endişeleniyordum.. Bir de psikiyatrik rahatsızlıklar için bu raporu vermeye yetkili herhangi bir hastaneye gitmek yeterli midir? Farklı farklı hastalıklar var ve her hastane bu duruma vakıf olmayabilir.

Son düzenleme:
@byerdal1

Her branştan doktor olur sağlık kurulunda merak etme sen kardeşim.

@Ufukalp
İl sağlık müdürlüğüne RAPORA İTİRAZ için giderken yanımızda itiraz ettiğimiz raporun bir nüshasını almaya gerek varmıdır?

ayDÜNYAvazo
Dilekçenin ekine itiraz ettiğiniz raporun fotokopisini ekleyin, altta ek bölümünde yazın.

Ufukalp

E-DEVLET ten raporun renkli çıktısını alsak olurmu? İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE VERMEK İÇİN BU YETERLİ OLUR MU ACABA?

ayDÜNYAvazo
Tabi ki olur, amaç hangi rapora itiraz edildiğinin belli olması. Rapor hastanede ve sistemde kayıtlı zaten.

ayDÜNYAvazo...hakem hastahane+il sağlık müdürlüğü itiraz ...ve yanlış bilmiyorsam 6 ay sonra yeni rapor için müracat ediliyor tekrar dan...sırasını bilmiyorum ama bildiğim süreçler bunlar.

Üst Alt