Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu için hastaneden randevu alamıyorum!?

chauche

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
iyı geceler benim işitme kaybından dolayı 2022 maaşına basvurdum bana hastaneden randevu alıp 1 hafta kala yanıma gel sana kağıt verip onu doktora gostericeksin dedi tamam dedim bende kbb'den randevu aldım neyse randevuya bir hafta kala kağıdı aldık aradan 1 hafta geçti muane günüm geldi gittim kbb muane olmak için sosyal yardımdan aldığım kağıdı doktora gösterdim bana dedi bunu saglik kuruluna göstericeksin dedi bende tamam dedim gittim sağlık kuruluna adam bana randevu alman gerekiyor dedi neyse 1 2 günden bir sey olmaz dedim bu sefer 182 aradım oradaki adamda 15 gün sonra arayın diyor ne yapacağımi hic bilmiyorum kafam alt üst oldu lütfen yardımcı olun

https://eksiup.com/p/78265598mgj3 buyrun buda vakfin verdigi rapor

İntrnetten dene

Mhrs gir

İstediğin hastaneyi seç sağlık kurulu

Varsa randevu artık

Ne günler bakacan netten

Pluvia

dolu hepsi dolu 15 gn sonra arayın diyorlar mrshden baktım malesef dolu

Telden aramışsun ben netten diyorum

Mhrs sitesinden

ilginc.... adam sagirsa maasmi alirmis. tasi siksan suyunu cikarirsin alimallah.........

Saat tam 16:00 da ara 182 yi.
Çünkü tam bu saatte BOŞ RANDEVULAR AÇILIYOR...
BİLGİNİZE.

Etrafınızda başka hastaneleri sorun hangisi müsait ise o hastaneden alabilirsiniz

chauche

arama ile ugraşmayın, internet üzerinden bu adresten üyeliğiniz yoksa üye olup, üyeliğiniz varsa giriş yapıp, ilgili hastanenin sağlık kurulu randevusunu seçin, boş randevu olmasa da orada haber verme seçeneği var

NLJPMN.png

resimde gördüğünüz ekran çıkacak, eveti seçin. boş randevu açıldığında size mesaj gelecek, bu mesajda size bir süre verilecek, bu süre için randevuyu size ayıracaklar, süre dolmadan giriş yapıp randevunuzu kaydedin. en kolay yolu bu.

bazı dikkat edilecek noktalar;

-sistemde kayıtlı numaranızın doğru olduğundan emin olun.
-haber verme seçeneği belirli bir süre sonunda bitiyor yaklaşık 15 gün yanlış hatırlamıyorsam. bu süre bitmeden (hala randevu alamamışsanız) giriş yapıp yenileyin.
-sms ile gelen randevuyu kabul etmek zorunda değilsiniz, bu durumda herhangi bir işlem yapmanız gerekmez. randevuyu başka birisine açarlar. fakat sizin haber verme seçeneğiniz aktifliğini yitirir, bu nedenle yenilemeniz gerekir.
-bu seçeneği kullanan sizden önce talep oluşturmuş kişiler öncelikli olacaktır, bu nedenle bir süre beklemeniz gerekecek. yani ikimiz randevu için bekliyorsak sms ilk başvurana öncelikli olarak gidiyor, o kayıt oluşturmazsa size sıra geliyor. bu nedenle bir an önce kaydınızı oluşturmakta fayda var.

ayrıca paylaştığınız belgede kişisel bilgileriniz yer alıyor. herkese açık ortamlarda bu bilgileri paylaşmak sizin için sorun oluşturabilir, kötü niyetli insan çok.

Üst Alt