Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu için randevu aldım. Yanımda neler götürmeliyim?

vounes

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar hepinize şimdiden iyi bayramlar dilerim. Bayram sonrasına randevu alabildim sonunda randevuya giderken bir şey almam gerekiyor mu ? Gerekiyorsa neler olduğunu söyler misiniz hastahaneye ulaşamadım bu konu ile ilgili.

Hastalık süreci ile ilgili tetkikleriniz tahlil, mr, kan sonuçları, ameliyat oldunuz ise epikriz raporu ca hastasi iseniz patoloji raporu onun dışında kullandiginiz ilaçları gösteren eczaneden alabileceğiniz çıktılar, eğer yakın zamanda yaptırdığınız kan testlerı varsa yanınızda bulunsun. Bazen yukarıdaki belgeleri görmek istiyorlar bazen de istemiyorlar sizin yanınızda olmasi işlemlerinizi cabuk halletmenizi saglar. Ben gideceğim her poliklinik için belgelerimi ayirmis ve dosyalamistim hastanede bu dosyalama isimi çok kolaylaştırmisti.

Hastalığa ilişkin varsa belgeler varsa onlar dışında birşey gerekmiyor. Misal benim uyku apnesi raporum başka hastanen di çok korktum bana yeniden test mest diyecekler diye.Çünkü en erken gün bir sene sonraya veriyorlardı :)) ama o raporu kabul ettiler.
Bunun dışında resim artık kendileri çekiyor. Resme gerek yok.

vounes

Kullandığın ilaç raporlarının çıktısını. Farklı bir hastanede herhangi bir hastalıktan tedavi gördüysen üniversite hastanesi vb durum bildirim raporu.Zaten e nabızdan heyetteki doktor gorur kullsndigin ilaçları ama sen yinede cikti gotur dodyayada eklersin gerekirse

Ustad slmlar randevu almayi nasil basarabildin.2aydir ugrasiyorum surekli aradiginz kriterde randevu bulunamadi uyarisi aliyorum

Crow81
mhrs randevu sistemine 15.55 te girin rapor almak istediğiniz hastane ve diğer bilgileri işaretleyin ancak randevu al tuşunu tıklamayın. Tam 16.00 veya 16.01 de randevu al tuşuna basın. O gün eğer seçtiğiniz hastane için sağlık kurulu randevusu varsa zaten saat seçenekleri geliyor istediğiniz saati seçip işlemi tamamlayın.Eğer yoksa her gün aynı şekilde şansınızı deneyin. Sistem randevuları saat 16.00'da yukluyor bu nedenle bu işlemi 16.00 da yapmanız önemli.

Heyet hastalıklarımı değerlendirmemiş. Rapora nasıl itiraz edebilirim?

Herkese merhabalar Başakşehir Çam Sakuraya sağlık kuruluna gittim rapor alabilmek için. Doktorların hepsi baştan sağma iş yapıyor yeni mezunları yerleştirmişler hiç bir sorunum ile ilgilenmediler. Dün raporum sonuçlanmış şok oldum hastalığımı yazmış puana 0 vermişler. Nöroloji muayne etmeden hastalık yok demiş. Kardiyolojiye randevu vermediler. Romatolojiden hastalığım olmasına rağmen 0 puan verilmiş. Guatr var yine 0 puan. Fiziksel tıp ve rehabilitasyon nasıl olurda 0 veriyor ortopedi görüşü uygundur diye ? Bu iş canımı sıktı. Bu rapora itiraz etmeyi düşünüyorum. Sizce itirazım işe yarar mı ?

Astımımda var ona da 0 puan 🙂

Heyet hastalıklarımı değerlendirmemiş. Rapora itiraz etsem ne olur ?

Herkese merhabalar Başakşehir Çam Sakuraya sağlık kuruluna gittim rapor alabilmek için. Doktorların hepsi baştan sağma iş yapıyor yeni mezunları yerleştirmişler hiç bir sorunum ile ilgilenmediler. Dün raporum sonuçlanmış şok oldum hastalığımı yazmış puana 0 vermişler. Nöroloji muayne etmeden hastalık yok demiş. Kardiyolojiye randevu vermediler. Romatolojiden hastalığım olmasına rağmen 0 puan verilmiş. Guatr var yine 0 puan. Fiziksel tıp ve rehabilitasyon nasıl olurda 0 veriyor ortopedi görüşü uygundur diye ? Bu iş canımı sıktı. Bu rapora itiraz etmeyi düşünüyorum. Sizce itirazım işe yarar mı ?
Sizce haklı mıyım ? %90 almak istiyorum şansım var mı sizce ?
https://www.hizliresim.com/f4sd8bb

Heyete yeni mezunlar girmez. artı rahatsızlığınız da bir engel yok demek ki 0 vermişler. İtiraz etsenizde sonuç değişmez gibi.

Üst Alt