Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu muayenesi ücretli mi?

wondeer

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Dün sincan organizede olan Nafiz Körfez devlet hastanesine engelli oranını öğrenmeye sağlık kurulu muayenesi raporu almaya gittim, orda sadece kbb vardı, kardiyoloji ve göğüs yoktu, bilgi işlemde sadece kbb için hasta girişi engelli oranı blirleme olrak girdiler orda ücret almadılar.Bugün 12. caddede olan yine devlet hastanesine bağlı Nafiz Körfez hastanesine gittim, kardiyoloji ve göğüse orda sıkıntı yaşadım bilgi işlemde sağlık kurulu muayenesi ücretli dediler bn calısmıyorum dedim yine değişen bişey olmadı, organizdeki şubesinde almadılarda neden başka şubelerde ücret alıyolar yardımcı olurmusunuz?

Ankara numune hastanesinde almıyorlar. Ama şöyle bir durum var, eğer gidip ben rapor alacağım dersen ücret alırlar. Hastaneden normal raporlar 50-100 TL. arasında değişen ücret alıyorlar, engellilik için heyet raporundan almıyorlar diye biliyorum.

benim anlamadığım organizde almadılarda oraya bağlı 12. caddedeki şubesinde neden öyle bişey yaptılar.Ben ilk defa alcam sağlık kurulu raporunu

ben 3 bölüme muayene olcakdım kbb göğüs kardiyoloji organizede sadece kbb vardı bni öbür şubesine gönderdiler yani 12. caddede olan ve sabah gittigimde bilgi işlemde kayıtta ücret istediler neden acaba

ücretli sağlık kkurulu raporu ekpss atamasında işe yarıyor mu?
%43 sürekli engelli raporum var.

Merhaba,
benim %52 engelli raporum var. Ancak bir yıl süreli. Uzatmak için başvurdum ama içimde yine de endişe var çünkü ekpss sınavına bu 1 yıl süreli raporuma başvurdum.
şöyle ki elimde bir tane dahaücretli sağlık kurulu raporum var, oranıda%43.
Atandığım tarihte olur da yıl süreli raporumu uzatmazlarsa diğer ücretlisağlık urul raporum atandığım urumda işime yarar mı?
%52 oranında alığım 1 yıl süreli raporum ücretsiz ve özürlü sağlıkkurulu raporu.
Diğeri ise %43 ücretli sağlık kurulu raporu. (üzerinde ise özürlülük kalıcıdır yazıyor.)
cevap alabilirsem çok sevinirim teşekürler şimdiden.

Üst Alt