Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu muayenesinde okb "kısmen düzelen" ifadesi..?

ikd3101

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
21
Merhaba dun sağlık kuruluna başvuru yaparak, Dr muayenelerini gerçekleştirdim. Yaklaşık 9 yıldır okb ilaç raporları ve epikirizler ile psikatri polikliniği girdim ve Dr raporları inceledi sonra mmp1 testi istedi sonuç çıktıktan sonra rapor evrakını okb kısmen düzelen yazıp bıraktı. Herhangi bir oran yüzdesi yazmadı. Bu ne demek oluyor acaba tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim

Son düzenleme:
Teşekkürler oguzHan112
Gruba katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederim

ikd3101 ilk kez Pisikiyatri den rapor alıyorsan %40 oran ile 1 yıl süreli çıkar rapor yüksek ihtimalle. İkinci girmene 2 yıllık çıkar 3 girmene 5 yıl

aslında süreli veya süresiz olmasının önemi yok. Dr. ''tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen'' yazıp bıraktı. hani oran yazması gerekmez miydi? onu merak ettim.

ikd3101 islemserligi kısmen düzelirin karşılıgı zaten %40 oluyor yönetmeliğe göre

ikd3101 hic belli olmaz puanınız 100 de40 raporunuz sürekli gelebilir lütfen cıkınca burdan paylaşın süreklimi olacak süresizmi bilelim sagolun

Tabiki paylaşırım. 8 Kasım kurul toplantısı için randevu verildi. Sanırım 10 Kasım da sonuç belli olur...

Son düzenleme:
ikd3101 ben sana dwmişdim demi süresiz olabilir diye tecrübe konuşuyor burda hayırlı olsun

Bende okb hastasıyım uzun süredir tedavi oluyorum. Kaçıncı raporda aldın süresizi.

Ben bir fiil 10 yıldır ilaç kullanım raporu ile ilk başvuruda aldım.

Bende 2,3 sene önce almıştım ilk heyette süresiz. Onlarda ilaçla düzelmeyeceğini biliyorlar.

Üst Alt