Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu randevusu alamıyorum. Ne yapmalıyım?

dogruluk

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
merhaba

3 gündür Kanuni Sultan Süleyman Hastanesinden randevu almayı deniyorum. Tam 24 00 de gün atıyor. Hem telefon hem internetle deniyorum ama alamıyorum. Ne yapmalı?

Kendiniz hastaneye gidip alcaksınız randevu

Ama randevuyu MHRS den alın diyor, elden vermiyorlarmış galiba

Veriliyor şahsi başvuru yapcaksınız

Sağlık kurulu veriyor hastanenin

Hastanenin sağlık kurulunu telefonla arayın ve hangi gün ve saatte mhrs de randevuya açıldığını sorun. Onlar 1 haftalık randevuyu bir anda açıyorlar. Günlük 20 kişi kontenjanları var. Ben şans eseri mhrs ye geçtiği ilk gün randevu alabilmiştim.

Arkadaşlar bilginize, bugün Kanuni S. S. Hastanesine gittim, elden randevu vermiyorlar. MHRS den almanız lazım diyorlar.

Biz 20 sene önce SSK hastanesinde muayene olmak için sabah 5,5 ta kalkıp gidiyorduk. AMA AYNI GÜN MUAYENE OLABİLİYORDUK.
Şimdi telefon ediyorum elli defa. Hastaneye gidiyorum. Yok. Hala muayene günü alamadım.

@dogruluk Merhaba,

Hastaneye sordunuz mu ne zaman randevuya açılıyor diye? Ben yanılmıyorsam perşembe günü sabah 10:00-11:30 saatleri arasında randevu alabilmiştim.

Merhaba fatih2009 gece 12 de açılıyor dediler ama açılmıyor. Siz MHRS denmi randevu aldınız? Saat kaçta almıştınız

dogruluk
Merhaba,
Ben MHRS den perşembe sabah 10:00-11:30 arası randevu almıştım. O saatler arasında devamlı dene. Ben internetten almıştım.

Sistem değişmiş 182 den yada e nabız üye olup oradan rahatlıkla randevu alabilirsiniz.Ben e nabız dan almıştım randevuyu.

Merhabalar
bende retina p9gmentos var raporun arka yuzunde 82 oranim var bunu nasil yukseltirim

Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim. Bağcılar eğitim araştırma hastanesinden kurul randevusu alamıyorum. 182 arayın dediler. 182 arayınca randevu bilgisi açmamışlar diyor.

Maluliyet raporum ve tadavimi Bağcılar eğitim araştırmadan aldım aynı hastaneden mi almak mantıklı yoksa başka hastaneden alsam oranım düşük çıkar mı. Çünkü tedavi Bağcılar da olduğum için.

Çam sakuradan kurula girenler varmı randevu bilgisi açık görünüyor.

Bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler 🙏

Tercanli41

bütün rapor, tetkik & epikrizleriniz tamsa, ve hastalıklarınızın engel kitapçığından somut bir karşılığı varsa başka bir hastanedende aynı derece raporu alabilirisniz diye düşünüyorum. ama burda önemli olan belgelerinizin güncel ve tam olması.

MHRS sisteminde sağlık kurulu raporu randevusu alamıyorum?

Arkadaşlar merhabalar,
uzun zamandan beri Haseki Eğitim araştırma hast. sağlık kuruluna randevu almak istiyorum ancak MHRS sistemine kendim veya 182 yi arayarak girdiğimde de hiçbir zaman randevu bulamıyorum. Acaba pandemi dolayısıyla çalışmıyor mu bu kurullar ? Randevu talebi de açtığım halde hiçbir cevap gelmiyor. Bilen var mı ne zaman acılıyor bu randevular kurul çalışıyorsa?

Bende aynı durumdaydım.182 saat 16.00 da yeni randevuların açıldığını söyledi. Ben de hergun 16.00 da girip baktım istediğim hastane olunca da hemen mhrs den randevumu aldım. hızlı davranmanız lazım hemen bitiyor randevu..

Benim yaptığım şekilde yaparsanız hemen alırsınız. Saatinizin alarmını 15:55 e kurun sonra MHRS sistemine girin bulunduğunuz ili, ilçesini girin ve sağlık kurulunu seçin ama arama tuşuna basmayın saat tam 4 ü gösterince hemen basın ve alın. Böyle yapmamın sebebi 182 i arıyorum randevular çıktığı gibi bittiğini söylüyor. Kendim sisteme saat 16:01 de bile girsem o bir dakika çok geç kalınmış oluyor. Saat 4 e sadece basmasi kalsın hemen karşınıza randevular çıkıcak. Ben bu şekilde hiç sıkıntı çekmedim. Kesinlikle sorun yaşamazsın.

Heyetten randevu alamıyorum

Arkadaşlar Gaziantep'te saglık kurulundan randevu alamıyorum. aylardır hep dolu. mıllet tanıdıkları sayesınde hemen işini hal ediyor. nasıl olacak yardımcı olabılecek kımse varmı.

Üst Alt