Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu raporlarını yenilemek için randevu alınabiliyor mu?

Konular
14
Reaksiyonlar
15
Iyi akşamlar arkadaşlar covidden dolayı Saglık kurulu raporları için heyet toplanımıyormu.Kayseride mhrs uygulamasından takip ediyorum açık değil kurul diğer illerde açıkmı.1 hazirandan sonra birçok normal polikilinikte muayeneler açıldı heyet için farklı bir uygulamamı var aceba

Sağlık raporu yenileme

Iyi günler arkadaşlar 1 yıl süreli raporumu yenilemek için bir haftadır randevu almaya çalışıyorum 182 sürekli meşgul, mhrs sisteminde ise aradığınız kıriterlere uygun randevu bulunmamaktadır denmekte. Bu rapor alanlar nasıl randevu alıyor anlamış değilim hastenede bir sürü rapor alan insan var kurul kapalıda değil.Bu konuda madur olan başka kimse varmı ne yapmamız gerekiyor randevu ala bilmek için.Engelli olarak özel sektörde çalışıyorum işyerinden sevk ile direk kurula gire bilirmiyim randevu almadan.

Gün içinde sanırım saat 16.00 da yeni randevular açılıyor buna dikkat et. Birde randevu almak istediğin hastaneye ulaşmaya çalış.(Geçende bende randevulu gittim sağlık kuruluna Sivas Numune Hastanesine)

Randevuyu MHRS de internet üzerinden almıştım.

Evet doğru sağlık Kurullarına tek tük randevu bulunuyor.

"DOLULUK VARDIR"

Kayseride randevu almadan işlemleri baslatiyorlarmı gerçekten.Iki gün önce gittim randevu ile geleceksiniz dediler.Danısma yönlendirme persenoli
agulhan
ayDÜNYAvazo

Kardes randevu almadan sabah gidipte işlemi başlatan oldumu.Sen bu şekildeki başlattın yoksa kulaktan duymamı

evet çok yoğunluk var bende kardeşime aldım yakın ilçelerdeki bütün hastanelere baktım ayın 30 na alabildim.

Farklı ilde engelli raporu almak

Iyi akşamlar arkadaşlar ikamet ettiğim ilde engelli raporumu yenilemek için 182 ve mhrs uygulamasından 10 gündür randevu alamıyorum.acik değil farklı ilde almak ıstiyorum kullandığım ilaç raporları ile farklı ilde raporumu yeniletsem ikamet adresimin doktur kontrollerinin tedavi ilaç yazan doktorların farklı ilde olması Saglik raporu alırken etken olurmu olumsuz yönde tek endişem bu.Kayseride randevular kapalı yakın illerde açık ralli ilde almayı düşünüyorum.Benim gibi farklı ile gidipte engelli raporu alan oldumu arkadaşlar

Hastanelerde randevu önceliği nasıl alınır

Selamün aleyküm arkadaşlar bu gün hastane ye gittim engelli olduğu mu söyledim ama hastane daha önce böyle bir sistem in olduğunu şu anda SGK ya kaydettirmem gerektiğini söyledi gittim bilen yok 170 aradım böyle bir şey bizde yok dediler 184 dü aradım şu anda sadece covid ile ilgilendiklerini söylediler ne yapmam gerekiyor siz nasıl faydalanıyorsunuz normalde 65 yaş üstünden daha öncelikliyiz diye yazıyor genelgede teşekkür ederim.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kayseri şehir hastanesinde Astım için oran vermiyormuş.

Bugün bir yıllık raporumu yenilemek için islemleri baslattim. 8 Ay önce göğüs hastalıkları bölümünden J45.8 astım tanısı iki yıllık ilaç raporum ile heyetteki göğüs doktoruna muayeneye girdim.Bans söylediği astım için oran vermedikleri sft testide boş yani boşuna yaptırıyorlar.Kandaki oksijen oranını ölçüyorlar atar dsnsrdan sonuç 5 dk çıkıyor.Ben koah hastası değilmiki. Saglik bakanlığının belirledigi engel li cetvelinde astım için oran mevcut. Muayene eden dokturun bana dedigi heyer başkanı sıkı tutuyor başka hastanede girseydin diyor.Bu nasıl mantık anlamıyorum.Yarin alacağım oran belli olur şayet raporun süreli çıkarsa itiraz edeceğim. Başka ilde girmek için.
Heyetteki doktorları sindirmişler puan vermemek için bel ve boyun fıtığı var enero fizik doktorunun önüne koyuyorum emardaki degerlrndirmeyi yaziyor emar sonucuna gore planlamayı yapın yazmıyor heyete bırakıyor değerlendirmeyi. Aynı şekilde psikaytri bölümüde aynısını yapıyor bana ilaç raporlarını dosyaya ekle diyor.Puanlamayı muayene için verilen dosyaya yazmıyor şaka gibi bunların hepsine heyet başkanı kwnaaat getirecekse bu doktorlar kukla gibi orada niye oturuyor anlamış değilim.

Saglik kurulunda rapotlu hastaliklarim degerlendirmeye alınmadı

Bir yıllık raporumu yenilemek için heyete girmiştim e nabıza yeni raporum 1 temmuz da düşmüş.Yanliz bir bucuk senedir tedavi gördüğüm Psikiyatri Anksiyete den f41.8 ilac raporlarını dosyaya koymama rağmen degerlendirmemisler. Muayene eden doktor dosyaya eklememi söylemişti kendı puan yazmadı, iki yıllık astımdan ilaç raporum var heyetteki görevli muayene eden göğüs dokturu biz astıma oran vermiyoruz dedi.Bunlar Saglik bakanlığının belirlediği özürlülük çetvelini görmezden geliyorlar.Rapor veren hastaneye itiraz hakkım varmı yoksa il Saglik kuruluna itiraz etmem gerekiyor bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Benimde raporumu 44'den 37ye düşürdüler. İtiraz ettim yine aynı sonuç çıktı. Şimdi bir itiraz daha yapacağım eğer yine aynı sonuç çıkarsa bende idari mahkemeye gideceğim. Şimdi merak ediyorum hocam davanın maliyeti ve süreci nasıl ilerliyor bizleri de bilgilendirirseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Ben direk il sağlık müdürlüğüne itiraz ettim hocam hakem heyet hastanesine sevk ediyorlar.

Benimki ilk itiraz olacak il Saglik müdürlüğü ne itiraz edince gireceğim hastaneyi kendini seciyorsun. Benim itiraz nedenim raporum%50 geldi ama bir yıllık hastalığım kronik olmasına rağmen. Birde ilaç raporlarım var astımdan hiç oran verilmedi sft solunum testi yapmalarına rağmen, vef1-ffc:79 sınırda cikti dikkate almadılar. Psikiyatriden bir bucuk yıldır düzenli kontrolüm ve ilaç raporum var Ansiyete f41.8 tanısı ile buna rağmen hiç bir şey deme yok dikkate bile almamislar.Saglk bakanlığının belirledigi yönetmelik belli bunlardan sanki sadaka, fitre istiyoruz.var olan hastalıkları hiçe sayıyorlar buda yetmezmiş gibi kronik hastalıklara süreli rapor veriyorlar.

İlk itirazınız da sizi kendilerinin belirlediği hakem heyet hastanesine yolluyorlar hocam. ikincisinde ne olur bilmiyorum bende daha gidip itirazda bulunmadım. Lakin sonuna kadar devam edeceğim. Mahkemeyse onada eyvallah.

İtiraz ettim benim de randevu mhrs de gözükmedi 182 açmadı belli bi zamanı var mı yoksa itiraz iptal mi oluyor

Sağlık kurulundan randevu alamıyorum..

Herkese merhaba sağlık kurulundan randevu bir türlü alamıyorum. ÖTV muafiyetinden yararlanmak için rapor çıkarmak istiyorum. İstanbul - avrupa ve Zonguldak'ta bakıyorum randevulara sistem hiç bir şekilde uygun randevu vermiyor arıyorum randevu vermiyor ne yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu söylediğim bölgelerde kuruldan randevu alabilen var mı onu da merak ediyorum. Saat 4’te bakın diyorlar yine çıkmıyor. Birisi yardımcı olursa çok sevinirim.

vounes

Ben geçen sene sağlık kurulu raporumu yenilemistim.Senin söylediğin bölgelerde değil ama netten randevu alabildim.Nette uygun randevu yoksa olunca bilgi verilsin kısmı vardı.Bir de öyle dene kardeşim,buyuk ihtimal randevu alırsın.Gecmisolsun.

Saglik kurulu randevu hk

Selam arkadaslar.saglik kuruluna 1aydir mhrs uygulama uzerinden randevu almaya calisiyorum fakat surekli aradigin kriterde randevu bulunamamistir uyarisi aliyorum.güç bela 182 ye ulastim onlarda ayni seyi soyledi.ne yapmam gerekiyor.inanin gece 3de uyanip uygulamadan randevu almaya calisiyorum ama nafile..bir cozumu var midir

Crow81

Çözümü başka ilde girmek yada sürekli mhrs den takip etmek yoğun illerin hepsinde var bu sorun

Üst Alt