Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu raporu ağır özürlü raporu yerine geçer mi?

extra17

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ben akciğer ve beyin kanseriyim.Sağlık kurulundan başka birinin sürekli yardımına muhtaç olduğum (15-1-g) şeklinde rapor aldım.Evde bakım ücreti alabilmem için ağır özürlü raporumun olması gerektiği söylendi.Sağlık kurulunun verdiği bu rapor geçerlimidir yoksa yeniden bir ağır özürlü raporumu çıkartmam gerekiyor? Birde sağlık kurulunun vermiş olduğu rapor bağlı bulunduğum sigorta kurumuna gönderildi,elimde sadece rapor durumunu bildiren bir üstyazı var.Bu raporun bana gönderilmesi gerekmiyormu.Elimde gereken durumlarda gösterebileceğim bir rapor yok,bu raporu nasıl isteyebilirim?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

evde bakım maaşı için raporunuzda sakatlık oranınızı gösterip ve ağır özürlü ibaresi evet olann rapor olması gerek evde bakım maaşı için yeni bir rapor almanız gerek hastahaneden raporu almaya gittiğiniz zamanda raporun kullanım amacının evde bakım maaşı için olduğunu belirtin ama siz birde kuruma elinizdeki raporun geçerli olup olmadığını sorun raporunuzuda almanız için raporu çıkarttığınız hastahanenin sağlık kuruluna dilekçe ile müracaat ederek aslı gibidir fotokopisini alabilirsiniz ama siz önce kuruma sormadan hastahaneden aslı gibidiri alıp öyle kuruma sorun elinizdeki raporun geçerli olup olmadığını sormakta fayda var işiniz sağlama olur şimdi kesin olur desek bakarsın kurum zorluk çıkartabilir olmaz deriz kesin bakarsın sorun olmaz yani telefonlada bilgi alabilirsiniz ama bizzat bir yakınınızı göndererek bilgi almak en doğrusu kolay gelsin

Üst Alt