Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu raporu almak için artık polikliniklerden randevu mu gerekiyor?

cankan

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhabalar.bir arkadaşım ege üniversitesinden engelli sağlık raporu almak için müracat etmiş.eline bir kağıt verip internetten poliklinikler için randevu alıp muayene olacaksın demişler.yaklaşık bir hafta olmuş ama daha bir tane poliklinikten bile randevu alamamış.sistem mi değişti ? bilgisi olan arkadaş varmı ? tşk ler

Biz de başka bir fakülteye başvuru yapmıştık. 27 martta dilekçe yazdık. Aynen dediğiniz gibi elimize bir kağıt tutuşturup tüm polikliniklerden randevu almamız söylendi. Doktorları gezmemiz, tahlilleri toparlamamız 5 nisan, nöroloji polikliniği haricinde herkes rapor göndermiş. Onun da sekreteri izinliymiş. Orası yazana kadar 16 mayıs oldu. Hala aramalarını bekliyoruz. İlk defa rapora başvurduk.

İlk defa duyuyorum bunu. Böyle yaptılarsa büyük eziyet olur.

Engelli raporu

Merhabalar, öncelikle tüm üyelerimizin geçmiş bayramını kutlarım. Sormak istediğim rahatsızlıklardan dolayı yapılan ameliyatlarda ilgili doktor kontrolünde ameliyatlarla ilgili evraklar ibraz edilmeli mi yoksa ameliyat öncesi tetkiklermi doktora ibraz edilmeli. {çoğu ameliyat sonrası hastalık iyileşti olarak kabul ediliyor ve puan verilmiyor deniliyor. Gerçi bel fıtığı ve ameliyat sonrası tekrarladı} görüşlerinizi rica ederim.

cankan
Ameliyat epikrizlerini goturmen yeterlidir diye düşünüyorum.Gerci ameliyat olduğun hastaneden rapor alabilmen daha kolay olacaktır

sormak istediğim,( örnek bel fıtığı) ameliyat öncesi mr ve diğer tetkikleri göstererek mi puan almak daha avantajlı yoksa ameliyat sonrası epikrizleri mi ibraz ederek puan almak mı ? çünki bazı duyumlarda ameliyat varsa rahatsızlık iyileşti diye puan alınamadığı belirtiliyor.(gerçi fıtık tekrarladı muhtemelen tekrar ameliyat sözkonusu)

merhaba, bel fıtığı ile ilgili bilgim olmamakla beraber, genelde en son durumu gösteren tahlil, film vs istiyorlar, bütün dökümanlarınızı yanınızda götürmeniz daha sağlıklı olacaktır, hatta son film yada tahlilinizin üzerinden süre geçtiyse muhtemelen yenisini yaptırmanızı talep edeceklerdir.

kayıt olunan tüm tedavinizin olduğu hastaneden rapor almak her zaman daha avantajdır,çünkü o hastanenin kendi hastası olduğunuz için daha kolay işler her şey en azından ben de öyle olmuştu(bakırköy mazhar osman devlet)...bu arada rapor almak için tüm hastalıklar için ayrı ayrı randevu sistemini bende ilk defa duyuyorum,eğer öyle bir şey varsa bu hükümet in sağlıkta atılım sözde söylemleri tamamen çürümüş demektir!!?

cankan Merhaba geçmiş olsun ben ilk sağlık raporunu 2014 de ege üni,den aldım rapor 2 yıllıktı 2016 yine 2 yıllık verdiler 2018 de yine başvurdum ben raporların hepsine polikliniklere randevu alarak girdim çok zor oluyor şimdi bozyakaya başvurdum 2-3 günde bütün poliklinikleri bitiriyorsun tabii tahlil ve radyoloji çekimleri hariç bence ege yi unut başka hastahaneye başvur. Soracağın bir şey olursa yardımcı olurum.

cankan

Ameliyattan önce ki tahlillerini pek önemseyeceklerini zannetmiyorum.Ben tedavi alırken rapor için basvurdugumda bile tedavin bitsin ona göre oranları belirleyelim demişlerdi.Tabi hastaneden hastaneye doktor ve kurul gorusu farklı olabilr

merhabalar,bir konu hakkında görüşlerinizi rica ediyorum.arkadaşım şahsi başvurusuyla engelli raporunu heyete girmek suretiyle aldı.şimdi veri dairesine ekleriyle beraber başvuracak.bu başvuruda, heyet raporunun aslınımı,yoksa aslı gibidir olan nüshasınımı teslim etmesi gerekiyor ? bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Üst Alt