Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu raporu başkasının elinde olursa ne gibi sıkıntılar olur?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
babam bursada c.evinde orda bir arkadaşı bana akülü araba ayarlayacakmış babam öyle diyor ve sağlık kurulu raporumu istiyor babam faxs la göndermemi istiyor ama ben tanımadığım için güvenmiyorum çünkü üstünde tc.kimlik numaram var ve ben o raporla maaş alıyorum faxslamamı istiyor babam çünkü güveniyor ne yapacağımı bilmiyorum babam herşeyi ayarladım diyor ben babama güveniyorum ama o insan kötü niyetli olabilir

Bu bir risktir... Ben olsam göndermem. O raporun kötü amaçla kullanılmayacağını kimse garanti edemez... İyi düşünmek lazım.

Akülü sandalyeye ihyiyacın varsa, bunu kendi belediyenden de temin edebilirsin. Oraya başvur...

cevabınız için teşekkür faxsladım raporları fotokopi gibi gitmiş tahliye oldu aradı paketletiyorum adresi okudu doğru dedim raporları da içine koydum dedi gelmeyince gönderdiği kargoyu aradım böyle bir gönderi yok dedi bu isimde alıcı yok bu isimdede gönderici yok dedi sonuç olarak göndermedi söz vermişti baya ağladım keşke göndermeseydim ama fotokopi olarak geçmiş eline bir işlemde kullanabilmesi için aslı olması lazım ve benim imzam olmadığı sürece birşey olmaz diye sanıyorum yani adıma birşey alabilmesi için benim imzam olmazsa ödeme de üstüme kalmaz sanıyorum şuan raporları geri almaya çalışıyoruz bu kişi ayrıca senin kızına akülü araba alacağım dediği için babam hapiste yemeğini paylaşmış orda sadece yemek veriliyor sigara ve sebze meyve çay parayla babam ona yardımcı olmuştu ilk arkadaşının numarasıyla aramıştı o adam telefonlara çıkmayınca arkadaşını aradım telefonun biraz uzağında arkadaşı niye göndermedin deyince uğraşamam mı uğraşmak istemiyorum mu ne dedi umut vermişti beddua ettim ona ben sahtekarlığı bilmem faydalanmayı bilmem içim sızlar o göndermediği halde gönderdim diyor alay ediyor arkadaşına da uğraşmak istemediğini söylüyor duymadığımı zannediyor yazıklar olsun ALLAH a havale ettim :'(

Olur böyle şeyler, kafana takma artık...

Üst Alt