Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu raporu çıkarırken bizden tetkik isteyecekler mi?

eserdem

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Bu hastaneden sağlık raporu alan var mı? İşleyiş nasıl bizimki rapor yenilemesi 77 yaşında alzehimer hastası annem.. Akciğer PA grafisi (röntgen) istiyorlar mı? Geçen sene çekilmiş BT Anjiyo'su var.. E-Nabızda da akciğer pa grafileri var geçen seneye ait onların çıktısınıda alayım mı? Hasta yaşlı bir daha getirmek istemiyorum o gün kurula çıkarmak istiyorum.

merhaba, iligili rahatsızlıkları kanıtlamanız için muhtemelen rapor , tetkik vs isteyeceklerdir, ne kadar hazılık yapıp giderseniz, doktorun da sizin de işiniz o kadar hızlı ve kolay olur diye düşünüyorum. ( bu arada bazı durumlarda güncel tetkikte istiyorlar, bence gitmeden önce ilgili birimlerden bilgi almaya çalışın. geçmiş olsun.

Malesef bir yıl önceki tetkik ile, hele de hastayı hiç görmeden rapora görüş yazmaz doktorlar.

daha önce 2016 da rapor aldık süresi bittiği için yenilemek istiyoruz. Raporu.. Ve hastalıklar kronik alzehimer karında peg..

Üst Alt