Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu raporu için 182 randevular dolu diyor. Ne yapabilirim?

aynurrr

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar birşey soracağım ilk defa rapor alacağız 182 randevular dolu diyor ne yapacağız .ayrıca randevu alırken ne diyeceğiz sağlık raporumu engelli raporumu ???

aynurrr

en erken ve en rahat randevu alabileceğiniz hastane ist.eah.osmaniye polikliniğidir.
istanbul eğitim ve araştırma hastanesi osmaniye polikliniği internetten ertesi güne randevu verir.

öncelikle google'a samatya eğitim ve araştırma hastanesi osmaniye polikliniği heyet raporu yazın.çıkan linge tıkladığınızda heyet randevu sayfası açılacak. ancak bu işlemi pazar-salı-perşembe akşamları saat tam 20:00 yapın. o gün ve saatlerde aktif hale gelir.30 kişi kontenjanı var. ertesi güne randevu alın.

Çok teşekkürler bu rapor askerliği için işe yararlımı?işitme cihazı kuşanıyor kendisi

aynurrr

askerlik için yarayıp yarayamayacağı hakkında net bir bilgi sahibi değilim.ha rapor işe yarar mı? mutlaka katkısı olacağı kanaatindeyim.
bildiğim kadarıyla askerliğe elverişsiz raporu alması gerekir. oda askerlik şubesinin askeri hastanelere sevkiyle veriliyor, diye biliyorum.

Üst Alt