Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağlık kurulu raporu için 182 randevular dolu diyor. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar birşey soracağım ilk defa rapor alacağız 182 randevular dolu diyor ne yapacağız .ayrıca randevu alırken ne diyeceğiz sağlık raporumu engelli raporumu ???
en erken ve en rahat randevu alabileceğiniz hastane ist.eah.osmaniye polikliniğidir.
istanbul eğitim ve araştırma hastanesi osmaniye polikliniği internetten ertesi güne randevu verir.
öncelikle google'a samatya eğitim ve araştırma hastanesi osmaniye polikliniği heyet raporu yazın.çıkan linge tıkladığınızda heyet randevu sayfası açılacak. ancak bu işlemi pazar-salı-perşembe akşamları saat tam 20:00 yapın. o gün ve saatlerde aktif hale gelir.30 kişi kontenjanı var. ertesi güne randevu alın.
askerlik için yarayıp yarayamayacağı hakkında net bir bilgi sahibi değilim.ha rapor işe yarar mı? mutlaka katkısı olacağı kanaatindeyim.
bildiğim kadarıyla askerliğe elverişsiz raporu alması gerekir. oda askerlik şubesinin askeri hastanelere sevkiyle veriliyor, diye biliyorum.