Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Kurulu Raporu için internetten randevu sistemini kullanın

Konular
22
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

İstanbul Kartal'da bulunan DR.LÜTFİ KIRDAR KARTAL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ 15.02.2011 tarihi itibariyle SAĞLIK KURULU Raporu almak için randevulü sisteme geçtiğinden aşağıdaki adres'e girerek randevu alabilirsiniz.
Yalnız heyet günler salı ve perşembe günleri olduğunu hatırlatmak isterim.
Sistem randevu tarihlerini belirtmiş olduğum günlerin dışında farklı bir güne atarsa sorun etmeyin.
Randevu tarihinde muayne olup, daha sonra belirtmiş olduğum gün/günlerde heyete girebilirsiniz. Hastaneye boş yere gidip yorulmamanızı rica ederim.

Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Online randevu sisteminden (MHRS) maalesef sağlık kurulu için randevu verilememekteymiş....

Hastaneyi kendi numarasından aradım ve ocak 2013 e kadar sağlık kurulunun dolu olduğunu ifade ettiler...

Yarın sabah yeniden arayacak ve ocak için de olsa randevumu alacağım... Bu da bir başlangıç...

Yine de İstanbul da daha erken ve raporu kolaylıkla çıkartabileceğim (H SINIFI EHLİYET İÇİN) bir hastane önerebilecek arkadaşların yardımlarını bekleriz...

tşk ederim arkadaşım... evet dediğin gibi bakırköy eah 30 ekime veriyor... peki mhrs den randevu almam ve bu tarihte oraya gitmem yeterli midir?

oraya gittiğimde beni ortopedisyene yönlendirecekler... bunun için de randevu almalı mıyım? süreci biraz anlatır mısın hayalet73 arkadaşım... teşekkürler

arkadaşım o hastaneye ben şahsen bir hafta önce başvuruda bulundum saglık raporu için bana şubart 13 de randevu verdiler..

mhrs denen bir sistem var... girdğimde 30 ekime veriyor... dene istersen...

Sağlık kuruluna randevu almanız yeterlidir. Gerekli poliklinikler var zaten içinde. Daha önceki teşhis ve tedavilerinize ait belgeler yanınızda olsun.

bakırköy eah mhrsden saglık kurulu ıcın randevu vermıyor kı ben baktım benımde almam lazım acaba dırek hastaneden verırler mı ılla ınterneten mı alacaz yanı?

Bakırköy EAH için randevu en erken 15 gün sonraya alabilirsiniz bunun için gece 12 de mhrs hastane randevu internet sitesi yada 182 telefonla aramanız gerekiyor

Bakirköy Sadi Konuk Egitim Arastirma Hastanesi icin artik 182 randevu vermiyor,Randevularinizi sadece hastanenin kendi internet sitesinden alabiliyorsunuz,Saglik kurulu Pazartesi ,Salı,Perşembe ve Cuma günü hizmet vermektedir.Randevu almanin cok kolay olmadigini maalesef soylemem gerekir,hepinize bol Sanslar gecmis olsun.. Linke Tiklayarak giris yapabilirsiniz... 1. Adım : Kimlik Doğrulama

bende yaklaşık olak BEAH tan 2,3 aydır randevu almaya çalışiyorum,12,den 1'e kadar g[FONT="Verdana"]ece geç saatlere kadar giriyorum fakat bir türlü randevu alamadım,ne yapacağım bilemiyorum... başka bir yolu yokmudur bunun... , Bimer mail attım. hastanenin dilek ve istek kutusuna mail gönderdim fakat kimseden bir haber gelmedi...
bir de bir şey daha sormak isterim, BMVB dan sevk aldım, geçerliliğinin süresi nedir bilen varmı? 12 mayısda aldım...
[/FONT]

Üst Alt