Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu raporu için önerebileceğiniz hastane var mı?

aliihsan32

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
3
bülent bey saglık kurulu raporu için onerebileceginiz bir hastane var mı acaba

benim önermeyeceğim :haydarpaşa numune _istanbul çok kalabalık aşırı kalabalık ,bilgisiz memurlar, yüzüne bakmayan doktorlar , hasta azarlayan onkolog , bir bölüm koşuyolunda diğeri başka yerde zaten yürüyemiyoruz ordan oraya işkence ....tanılı hastalık kanıtlar e nabızda puan vermiyorlar

Haydarpaşa numune valide bağ ek hizmet binası tavsiye ederim,Fakat onkoloji bölümü yok onun için e 5 deki ana binaya gitgel yapmanız gerekiyor

@hanifeaydin,

nasıl yani e nabızda puan vermiyorlar. bir ara üsküdar halide edip adıvar tasfiye edilmeden once en iyi ortopedi oranı veriyorlar demişlerdi

@Ozcan6600,

Sayın ozcan bey neye istinaden iyi diyorsunuz . ben trafik kazası geçirmiştim. ortopedik ve bir kaç bolum oranı almak istiyorum. bir de bu olaydan sonra genel saglık kurulu raporu almak istiyorum

Çalışanlar işin akışını biliyor lar yardımcıda oluyorlar fakat doktorlar için kimse kesin birşey söyleyemez süreli değişiyor görevyerleri saatleri orası birazda şansa kalıyor

Önerebileceğim yokta önermeyeceğim Bahçelievler Devlet hastanesidir. 2016 da aldığım raporda KBB tarafından %10 luk bir engel oranı verilmesine rağmen 20.02.2024 tarihinde güncellediğim raporumda sizin kulaklarınızda iyileşme var denip engel oranı vermediler kraldan çok kralcılık var. Kurul beni görmedi bile Cam hastalığı var bende bu hastalık kireçlenme hastalığı diye geçiyor.

yaş ilerledikçe işitme kaybım arttı işitme testi yapan memur bile kral bana "Bu numaralarla bu raporu alamazsın 2016 dan 2024 e kadar illaki fark olur ama bu kadar olmaz" gibi saçma sapan şey söyleyip ithamda bulundu. Dolayısıyla benim için yeni bir süreç başlıyor itiraz ve 2. hastane hadi hayırlısı

İstanbul Üniv. / Çapa tıp fakültesi.

Çapa 6 ay takipli hastası olma koşuluyla kabul ediyor

Üst Alt