Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu raporum kaç günde e-Devlet'te görüntülenir?

psikotik

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
4
Sağlık Kurulu raporum kaç günde e devlette görüntülenir? Bana 48 saat dediler ancak hala edevlette görüntülenmiyor?

Sağlık raporum e devlette gözükmüyor

2014 yılında aldığım sağlık raporu e devlette gözükmüyor. Neden acaba nasil yapmalıyım

Hastane sisteme işlememistir, ara soyle aciliyetin var mı ?

Bio

Teşekkür ederim bi aciliyet yok da yine de sisteme işlemesini soyliyeyim.

Raporunuz elinizde ise heyet evrak kayıdı arayın hangi hastahanede aldıysanız e nabizda görünmediğini iletin hallederler

Selamın Aleyküm.Ben temmuzda sağlık kuruluna girmiştim.Çalıştığım bölümde değişiklik için.Doktor sıcakda tozda çalışamaz yazdı.Benim durum bildirir sağlık kurulu raporum için, üç aylık tedavi sonrası, kurul 3 ay sonra karar verilecek dedi.Astım vardı bende.3 ay sonunda yine aynı karar verildi, 2 kasımda girdim toplantıya.Görevli 3 gün içinde sisteme düşer dedi.Fakat 3 hafta oldu hala sistemde rapor yok.Telefonlarada bakmıyorlar.Çalışıyorum, başka şehirde hastane.Hastaneye gitmem gerekir mi, raporu almak için

Engelli raporu

Engelli raporum e devletten görünmüyor.sonuç açıklanmasına rağmen niye görünmüyor bilen var mı? Sonucumu çok merak ediyorum.

oğlum için Bakırköy mazhar osman hastahanesinden aldığımız rapor 1 hafta sonra gözükmüştü sanırım hastahaneden hastahaneye değişiyor süre oradaki işleyişin hızıyla alakalı.

tuba27

ocak 2020'den onceki raporlar e-devlette gorunmez. artik barkodlu e-rapora gecildi. hastaneye isletseniz de gorunmez, sadece enabiz'da gorunur.

Sağlık kuruluna girdim ama raporunuz e-devlete düşecek ordan alın dediler. Rapor kaç gün sonra e-devlete düşer bilgisi olan varmı? E-devlete düşmezse ne yapacağım?

Merhabalar artık basılı vermiyorlar mı raporları bugün bana da e devlete düşecek diyip gönderdiler bir çok yer de ise Aslı veya Aslı gibidir kaşeli evrak isteniyor e devletten hangi kırılımdan görülüyor biliyor musunuz?

12 nisanda heyete ciktim durum bildirir raporum e devlete düşmedi. 15 gün oldu. Rapor sgkya ulaştı ama e devlete düşmüyor ne yapabilirim

Mehmetapaydin Endişelenme bence bayram haftası girdi o sebeptendir. bu hafta içi görünecektir. Olmadı hastanede engelli kaydı yapan birime sor. Bence endişe edecek bir şey yok.

Merhaba bi sorum olaca dün askerde heyete çıktım heyet elverişsiz dir dedi komutalarım beni gönderdi dedi e devlete düşmese tekrar geri geliçen öyle bir şey varmı

İşte kağıt benge hiç birşey vermedi heyet dedi askerliğe elverişsiz ne yapiyim şimdi korkuda memleketimede gidemiyorum ya sisteme düşmese beni geri çağırır diye bekliyorum öyle yardım edin

2003 senesinde bende 15 günlük askerken elverişli değildir raporu aldım hiç bir belge vermediler o zamanlar e-devlet sistemi falanda yoktu elimi kolumu sallaya sallaya çıktım gittim. Sen bölük komutanına haber ver ben gideceğim çantamı alacağım diye, depodan çantanı verdiklerinde iş bitmiştir. endişe etme seni çok korkutmuşlar.

İşte abi sen heyete çıktığında belge vermediler

Yoksa verdilerimi

Vermediler kardeşim. Askeriyede sadece askere giderken belge vermişlerdi, sonra askeriye malı oluyorsun zaten neden belge versinler? ben hiç duymadım.

Abi bi konuda birşey dalışacam sana iş konusunda çok sıkıntı çektinmi bende çekermiyim

Ben iş konusunda sıkıntı çekmedim, Tabi bu senin yapacağın iş ile de alakalı. Sen dürüst ol yalan söyleme iş olacaksa zaten olur. Rıskı veren Allah. Sen dürüst ol yeter, hakettiğin hayatı yaşarsın.

Üst Alt